Reklama

Reklama

Nájemný vrah Jimmy splní svou zakázku a se svým parťákem zabije terč. Ten byl ale shodou okolností kdysi polda a na vraždu je nasazen jeho bývalý parťák Taylor z Washingtonu. Mezitím navíc někdo odpraví Jimmyho parťáka a pokusí se zabít i Jimmyho. Zdá se, že někdo nechce, aby existovaly důkazy o nájemné vraždě bývalého policisty. Taylor rychle přijde na to, jak se celý případ mohl zhruba odehrát. Kontaktuje proto Jimmyho a nabídne mu spolupráci, nejde mu o jednoho nájemného zabijáka, chce dostat velkou rybu. Ty, co to celé objednali... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (582)

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Drsné filmy o drsných mužích aneb Walter Hill nezklamal a přichází se zábavnou jednohubkou okořeněnou motivem generačního střetu mezi klasickým nájemným vrahem a moderním zabijákem. BULLET TO THE HEAD je vcelku podařená hillovka (nechybí neony ani živá hudba) a různými tématy dává vzpomenout na Walterovy kousky z jeho nejlepších let (osmdesátých). Příkladem můžou být 48 Hrs., Red Heat (polda/zločinec, domácí/cizinec a každý má své metody a pravidla), či Streets of Fire (závěrečný souboj). Příběh je jednoduchý a přímočarý, stejně tak většina postav – které jsou někdy možná až příliš okatě naivní. Zásadní místo má v mnoha Hillových filmech hudba a i tentokrát je soundtrack od začátku zábavný a opět do jisté míry klasický (nechybí harmonika), ale přece jen nepříliš výrazný či tuctový a postupně se trochu ohraje. (P.S. – Slayovy fotky pobavily). Čtvrtá hvězda velmi slabá. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Drsná jazda na vlnách testosterónu, presne ako za starých čias. Scenár nula bodov, zato kopa pästí, guliek a cool hlášok, buddy dvojica, ktorá si lezie na nervy ešte v závere, Khal Drogo ako záporák, a zábavná kreácia Christiana Slatera, s nemenej zábavným koncom. Akčňáky osemdesiatych rokov sa vracajú, to je hotová vec, a nech boli akokoľvek tupé, mal som ich celkom rád. A Bullet to the Head je ďalším výdatným žánrovým kúskom. Presne medzi troma a štyrma hviezdami, nižšie hodnotenie dávam len preto, že oldschoolový návrat dôchodcu Schwarzeneggera s jeho Konečnou, mi sedel o trochu viac. ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Tam, kde zklamal Simon West a Arnie se Slyem si nebyli ve svých prvotních comebackových záležitostech až tak úplně jistí v kramflecích, Walter Hill přichází se skutečně nefalšovanou osmdesátkovou podívanou. Stoprocentně přesný Sly, co se s ničím a nikým nepáře a moc toho nenamluví, děj, co odsýpá a akce, z které je cítit fyzično a nekompromisnost. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Príjemna pripomienka starých akčných filmov, na ktorých som vyrastal. Je to jednoduché, úderné, priamočiare, má to spád, obsahuje to plno drsných hlášok a vystrieľajú sa tam stovky nábojov. Žiadny zložitý, prekombinovaný dej. Žiadne super moderné digitálne triky. V hlavnej úlohe hollywoodsky veterán Sylvester Stallone. I keď už je v dôchodkovom veku stále je to poriadna bedňa. Potetovaná hora svalov. Sympatický drsňák. Je to borec. Sly rozhodne nepatrí do starého železa. Ešte stále je v dobrej forme. Akčná kriminálka "Bullet to the Head" je toho jasným dôkazom. **** ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Teda na konci si to Stallone Momou pěkně podal. Divák se celou dobu těší na finální střet a ten přišel. Bullet to the Head je na podobné kvalitativní úrovni jako Arnoldova Konečná. Takže dávným rivalům se comeback zase až tolik nevydařil. Řekl bych, že u Stallona je to o trošku lepší, protože ve své roli působí o něco uvěřitelněji. V téhle poloze to Sylvestrovi sluší, zatímco Arníí dále vykrádá Clinta. A že se Walter Hill zasekl v osmdesátkách? A vadí tohle vůbec někomu kdo sleduje ty současné rádoby akčňáky, kde aby na to mohli chodit 10letí caparti tak absolutně chybí krev.! 45% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (19)

  • Film nebol premietnutý pre kritikov. (beso74)
  • Film měl původně plánovanou premiéru na jaro 2012. (S.U.E.S.)
  • Natáčení probíhalo od 27. červne do 25. srpna 2011 v Louisianě, New Orleans a New Yorku. (m.a.t.o.)

Související novinky

Aquamanův smrtonosný srub

Aquamanův smrtonosný srub

05.09.2015

Když se Jason Momoa stal novým Conanem, moc lidí nejásalo. Pak si ale spravil reputaci ve Hře o trůny a v akčňáku Jedna mezi oči předvedl, že se zvládne postavit i samotnému Stallonovi. Co Momou čeká… (více)

Khal Drogo Aquamanem?

Khal Drogo Aquamanem?

16.06.2014

Jason Momoa ušel od Ronona z Hvězdné brány dlouhou cestu. Jeho Barbar Conan sice moc fanoušků předlohy nenadchl a záporácká role v akčním béčku Jedna mezi oči mnoha lidem unikla. Ještě předtím, než… (více)

Rambo ještě neřekl poslední slovo

Rambo ještě neřekl poslední slovo

09.03.2012

Alespoň to tvrdí Sylvester Stallone, který v aktuálním interview prohlásil: „Umírám touhou natočit dalšího Ramba. Bude v Arizoně blízko hranic a pojede do Mexika. Nemyslím si, že se bude s Mexikány… (více)

Postradatelní drtí kosti v Číně

Postradatelní drtí kosti v Číně

27.08.2011

Natáčení The Expendables 2 začne 19. září v Nu Boyana Studios v Bulharsku. Zdá se ale, že štáb si odskočí na několik dní i do Číny. Produkce totiž vyjednává s čínským distributorem, což znamená i… (více)

Reklama

Reklama