Reklama

Reklama

Moje ségra má prima bráchu

  • USA The Skeleton Twins (více)
Trailer

VOD (1)

Maggie (Kristen Wiig) a Milo (Bill Hader) žijí odděleně několik let. Jednoho dne oba jen o vlásek uniknou smrti a nečekané setkání je donutí zamyslet se, proč jejich životy nabraly tak špatný směr. A právě ve chvílích, které tráví spolu, pochopí, že klíč k nápravě jejich životů se skrývá v nápravě jejich vztahu. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer

Recenze (90)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Nicmedie o tom, jak ségra má bráchu, brácha je teplouš a pokusí se z nešťastné lásky o sebevraždu. Ségra si ho vezme domů a oba si vyměňují své životní deprese. Bráchu ve škole zneužíval kantor pedofil, tak si ho najde a znovu se vojedou. Ségra je vdaná, snaží se manželem o dítě a tajně se cpe antikoncepcí. Velice jí to mrzí, ale občas se musí nechat ojíždět cizími chlapy. S bráškou si neustále lížou rány a vzpomínají na špatnou matku a otce, který skočil z mostu. Na konec ztraceného času si i ségra zkusí sebevraždu, ale bráška ji zachrání. Potom se vezmou za ruce a všechno je vlastně fajn. Takže, komedie to tedy není. Je to drama o dvou psychouších, které v depkové době není třeba sledovat. Jediným světlým momentem filmu je domácí karaoke a i ostatní hudba je dobrá. To však nezachrání dojem ze zbytečného filmu a na návštěvu amerického psychoterapeuta se ještě necítím. Nechápu spoustu vysokých hodnocení filmu. Myslel jsem, že jediní psychouši spojení s tímto dílkem jsou hlavní postavy, režisér a producent. Asi jsme na tom hůř, než v Americe. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Kristen Wiig a Bill Hader sú moji obľúbení SNL herci, takže po tejto stránke som si film užil. Obidvaja ukázali, že sú skvelí nie iba komici, ale aj herci vážnych postáv (čo Bill Hader ukázal už aj v seriáli Barry). Na môj vkus to ale bolo moc deprimujúce a málo zábavné, a navyše aj trochu nezáživné. 6,4/10. ()

Reklama

husokachna 

všechny recenze uživatele

Řekl bych víc drama než komedie. Komedie, asi jako život je občas komedie. A co k tomu říct. Maggie a Milo jsou v hajzlu, jejich dětství stálo za hovno a to je rozebralo a znemožnilo jim žít normální životy. A spolu jim je občas líp a někdy hůř. A to je tak všechno, nikam se neposuneme, nic se nevyřeší, jen tak koukáme na jejich posraný životy a protože je hrají Bill a Kristen (a sekunduje jim parádní pohoďák Luke), dívá se na to fajn. Moje největší výtka teda je, že celej film trošku postrádá smysl a trošku za vlasy přitažený konec potom nechává hlavní postavy stát v podstatě na začátku. PS: ještě mě teď napadlo pěkný shrnutí - feel good deprese. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Po dramaturgický stránce nic moc objevnýho - po pokusu o sebevraždu si veme ségra svýho dlouho neviděnýho bráchu k sobě, aby na něj trochu "dohlídla". Ale nakonec vyplyne na povrch, že brácha neni jedinej, kdo má problémy. Oba se snažej svoje problémy nějak řešit a při tom zjistěj, že by se měli vídat častějc. Na vyšší level však snímek táhnou perfektní herecký výkony Billa Hadera a Kristen Wiig (kterejm úspěšně asistuje Luke Wilson), díky čemuž jsou postavy hodně uvěřitelný a "obyčejnost" prezentovanejch životních příběhů má tak svoje kouzlo, čtyři slabší hvězdy. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Možná to jinak dopadnout nemohlo......... Originální název: The Skeleton Twins. Jako komedie je to slabé a jako drama je to ještě slabší. Vůbec jsem se do příběhu nevžil. Je to nezáživné. CITÁT - Sháním román Daniel Steel......... Proč mě ten konec nepřekvapil? CITÁT - Všechno kadí, že?......... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo v novembri roku 2012 v newyorskom Brooklyne a trvalo 22 dní. (Patw)
  • Scéna u zubára bola improvizovaná. (dwdb)

Reklama

Reklama