Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se dovolená změní v noční můru a nevinní turisté jsou v potížích, je povolaná elitní federální jednotka IK 1. Florian je jedna z jejich nejlepších agentur, který raději jedná samostatně, v obdobném stylu Jamese Bonda. Mnohokrát je požádána pracovat s psycholožkou Nadjou. Jejich první případ je zavede do Thajska, kde je německý světoběžník Felix ve vězení, obviněn z vraždy. Případ je postupně vměšuje do tajné zločinecké skupiny obchodující s nelegální adopci dětí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Ach, ti Němci. Na jedné straně Pád třetí říše, Životy těch druhých, Lola běží o život, Good Bye Lenin a na druhé Pilcherka a tento a podobné opusy. Škádlící se policejní pár o kterém hned po prvním záběru víte jak to mezi nimi dopadne....větší klišé se nenajde. A nebýt té pohledné dívky v hlavní roli - dal bych odpad. ()

k.rakonos 

všechny recenze uživatele

Na televizní tvorbu to nebylo zas tak špatné. Vcelku zajímaví námět, který je realitou nejen v Thajsku - myšlena zápletka nelegální adopce dětí. Některé akční scény až přehnané, jak to bývá ve většině filmů - postřelený do zad dál utíká, hlavní hrdiny nezasáhne ani kulka ze samopalu. Sympatická dvojice v hlavních rolích s krásnou Němkou v hlavní ženské roli. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Solidní nápad. Když jsou turisté v ohrožení někde v zahraničí, je povolána elitní federální jednotka pod názvem IK 1 aby jim pomohla z nesnází. Tak to tu myslím ještě nebylo. Dvojice agentů jde tedy splnit misi a aby to neměli zase až tak jednoduché, připravil jim scénárista nejednu překážku či zádrhel. Je to televizní, takže výpravou i dějem jednoduché, ale zároveň svižné a zábavné. Příběh nových agentů má potenciál na pokračování. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama