Reklama

Reklama

Uneseni

Trailer

Jaimova rodina nestihne oslavit první den v novém domě, do kterého se právě přestěhovala, protože je přepadne skupinka ozbrojenců v kuklách. Jediné, co požadují, jsou peníze a cennosti. Celá věc se však zkomplikuje, když matka s dcerou začnou klást odpor... (TV Horor Film)

Videa (2)

Trailer

Recenze (106)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla vážně ujeťárna. Tyhle filmy já prostě miluji. Jeden barák, nevinní lidé, 3. grázlové. Psychický nátlak stále stoupá, nikdo z obětí neví proč zrovna oni. Pak se rozhodnout bojovat o život a grázlové začínají mít vztek, nemají kontrolu, pořád se něco sere. Musím pochválit herecké výkony, ty byly na hodně vysoké úrovní a dokázal jsem se do obětí opravdu vcítit. Posledních 20 minut stojí za to a vyplatí se čekat do konce, ikdyž Vás třeba film nebaví. Zase se mnou scénáristé lidově vyjebali. Pokud se Vám Líbil Mother's day, je tento film přímo pro Vás, pokud ne, pusťte si radši kutila Tima. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Velmi podobné snímku Mother's Day, kterého nejsem příliš velký fanoušek, nicméně ve výsledku oba působí kvalitativně stejně. Secuestrados je mnohem zručněji natočený, tudíž pravdou je, že kdyby utiskovanými nebyly takový hnusný xichty, který bych sám hned prošlápl a kterým jsem po půl hodině přál to nejhorší, tak bych dal i 4*. No řev sirén je píseň písní oproti těm krávám, to bylo neuveřitelně otravný. Na druhou stranu se zde vyskytuje hned několik polehčujících okoloností, jako je super nápad se zdvojenou kamerou, kdy musíte každým okem sledovat jednu scénu probíhající ve stejné chvíli, nebo taky syrovější a poměrně nečekaný konec. Dívatelné. 65% ()

Reklama

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Souhlas, slušný velmi slušný horor/thriller, u kterého jsem se ani na chvíli nenudil, ba naopak napětí u mě by se dalo krájet a to od vniknutí do domu až do konce.. Uvažoval jsem o celých 5*, ale s odstupem času jsem přece jen našel nějaké chybičky.. A v podstatě všechny na konci filmu. 1, poslední možný "zabiják", co si jel s otcem pro peníze do bankomatu během filmu, po sléze jak nabourá otec s pachatelem úmyslně autem do nějakého auta, sloupu? Ani to přesně nešlo rozpoznat, to je jedno.. Vraťme se zpět. Po havárii otec vystupuje z auta, vezme zbraň vrahovi a peláší zpět do domu, před barákem ještě mu pře očima pomalu s pistolí uniká jeden z pachatelů z domu, přichází do domu, kde je (zdánlivě) povšem, tak nachází dceru a pak i mámu. Jak se zdá být "vyhráno" dává pistoli manželce s účelem, že jde mobilem volat policii do jiného pokoje, než se v té chvíli s rodinou nachází a kde není signál.. Jde do obyváku, volá policii, když tu mu za zády se vrátí "věrný spolujezdec" a teď to přichází: ve chvíli jak ho pachatel slyší, že volá policii.. Má šanci ho zabít, než řekne otec ulici, číslo, apod.. ale on ho to nechá vklidu doříct a pak až se na něj vrhne. Tak kdyby ho zneškodnil hned, tak by sice otec stihl zavolat policii, ale ne už říct, kde že se nachází.. Možná by to nestihl, ho zabít, než by to řekl, ale určitě se aspoň o to mohl pokusit, což si myslím, že by tak v reálu bylo a ne pohodička mám čas, nic se neděje.. 2, úplný konec: chápu, že než holku zabil a zmizel nám z kamery, tak jsme byli dlouho napnutí, jestli ji zabije, či ne. Po nějakých 10 vteřinách ji nakonec zabíjí, ale pozor! Nožem. Buď už neměl v pistoli další kulky (což mě teď napadá, ale to bych neřekl), anebo měl a chtěli to udělat ve filmu zajimavější. V reálu by to ale tak dlouho určitě neprobíhalo. Osdstřelí a mizí... Po tom všem (nabourané auto na ulici,co mohlo upozornit policii, hluk, který slyšeli sousedé...) pachatel běžně bere ihned roha... Jestli to chtěli napnout, tak ano, ale jak už jsem psal, - v reálu by to bylo úplně jinak.. 3, Buď mi to uteklo, nevím, ale kde skončil ten kluk od své holky, který byl v pokoji spolu se všemi, dokud neodešel otec volat do jiného pokoje. Na konci filmu přišli do obýváku všichni, jen ne on (přítel), a tak si říkám, zapoměli na něj ve filmu, nebo co?? Možná jsem to nezaregistroval já, nevím. Každopádně celkově moc dobrý a napínavý horor, pro mě jak jiní píši, nejen s dobrým koncem, kde jsem paradoxně trošku našel chyby či necitlivost.. Jak jsem říkal, mohlo to být úmyslné a napínavé pro diváky, ale jak se člověk nad tím jak já zamyslí, tak ho napadne, že v reálu by to taková pohodička časově být nemohla... ..75% ()

Astaroth12 odpad!

všechny recenze uživatele

Rodinka sa nasťahovala do domu. Ešte nemajú pomalí ani vybalené a už ich aj prepadli maskovaný a ozbrojený chlapi a chceli peniaze. A tak pre rodinu čaká teror i utrpenie. Tento film ma vytáčal chovaniami všetkých zúčastnených nielenže tých nenažraných psychopatov a rodinky úžasných ale aj náhodných okolo idúcich. Tie dve kravy zo seba robili iné hrdinky a tí maskovaný boli iný debili. Videl som viacero Home Invasion a niektoré patria do okruhu mojich obľúbených ale tento rozhodne nebude. Po príbehovej stránke čisto primitívna záležitosť. Kamera sa tiež neukázala v najlepšom svetle. niekedy a to hlavne tváre boli rozmazané. Ešte sa vrátim k tým postavám Môj Bože, tak neskutočne tupo debilné postavy aké boli v tomto filme sa chvála Bohu nevidia každý deň. Režisér by si mal streliť guľku medzi oči aby už nikdy nenatočili takúto sračku.. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Home invasion nepárající se s nějakou unavující předehrou a jdoucí. rovnou na věc. Dalším plusem je i tempo, které neupadá. Mínusem jsou debilní postavy a všeprostupující vřískot. Navíc postižená rodinka je silně nesympatická, takže člověku je tak nějak jedno, co se s nimi stane. Kouknout se na to dá, ale jinak se jedná tuctovou záležitost., která s posledním záběrem vyšumí. 40% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Film se skládá z 12 dlouhých záběrů. (Zdroj: en.wikipedia.org) (baronGrga)

Související novinky

Španělé, kam se podíváš

Španělé, kam se podíváš

16.02.2014

Španělská kinematografie se v posledních letech díky několika talentovaným tvůrcům s velkými hity stala velkým dodavatelem kvalitních hororů a thrillerů. Tento trend se dále rozvijí s tím, že přední… (více)

Reklama

Reklama