Reklama

Reklama

Světoznámá kouzelnická dvojice přináší svůj jedinečný styl humoru do soutěžní show, kde zkušení iluzionisté soupeří o hlavní cenu. (Netflix)

Recenze (9)

Mr. Filuta 

všechny recenze uživatele

Jelikož se nepovažuji za vyloženého nováčka v oboru, přistihl jsem se že si tenhle poměrně originální prvek nahlédnutí do kouzelnické kultury nesmírně užívám. Sledovat kdy vystupující napálí mě a kdy Penna s Tellerem bylo věru zábavné. Doporučuji shlédnout minimálně vystoupení geniálního Piff, the magic dragon. ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

Penn: "A nyní je karta ztracená v balíčku, že?" [souhlasné přikývnutí ženy] Penn: "Samozřejmě, že není! Používejte hlavu!". Jejich kouzelnická čísla jsou tak zábavná, že jsou snad to jediné, proč se na tuto show dívám. :) Ale né, to bych lhala, protože i Jonathan Ross svými komentáři v této show vždycky vykouzlí úžasnou atmosféru. ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Soutěž nesoutěž, kde je sice propagováno "vítěz dostane trofej a možnost představení v Las Vegas", ale o to vůbec nejde, přátelé. Zde se především oslavuje kouzelnické řemeslo, kde i při obyčejných tricích dokáže titulní dvojice vypíchnout kvality kouzelníků a kouzelnic. Nejenom to. Stihnou rozdat komplimenty a k tomu navrch kódovými frázemi naznačit soutěžícím, že přišli na způsob, jakým byl jejich trik proveden. A tím to nekončí. Karetní triky, triky s mincemi, iluzionisté, mentalisté. Penna s Tellerem nic nezaskočí. Ale to pořád není všechno. Vždy po čtyřech soutěžících se na pódium postaví Penn s Tellerem a ukážou, proč právě oni si zaslouží vlastní pořad a místo v porotě. Medailonky soutěžících přeskakuji, kvůli nim na P&T:FU nekoukám. Poslední pochvala patří střižně pořadu, jelikož vždy nabízí věrný pohled na to, co se zrovna děje a s výjimkou některých úhlů kamery nepomáhá kouzelníkům zbytečnými střihy, ať už na stejné místo nebo na reakce diváků, jak tomu bývá pravidlem v různých jiných talentových soutěžích. ()

Gothar 

všechny recenze uživatele

Výborná show pri ktorej sa dá veľmi veľa naučiť. Mne sa páči hlavne preto, že má jasne dané pravidlá a vystupujúci nemajú k dispozícii televízne triky, podplatené publikum a v novších sériách ani skrytých asistentov.. Všetko je iba o ich šikovnosti a to ma baví najviac. A v závere každého dielu je ako bonus vždy unikátne vystúpenie Penn-a & Teller-a / 90 % ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Talentová show, ze které každý soutěžící odcházejí s dobrým pocitem, protože porotci vždycky naběhnou na pódium a nadšeně mu gratulují ke skvěle odvedené práci, i když vědí, jak trik provedl? Tohle je boost pozitivity, který potřebujete. A samozřejmě je to taky skvělá show – zahákoval mě hned první díl, a to jsem ani nevěděl, jestli mám kouzla vlastně rád. Tady se o nich dozvíte spoustu a taky ji spoustu uvidíte – a všechny stojí za to. Úžasná věc, a jsem moc rád, že pořád ještě pokračuje. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama