Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policisté David (David A.R. White) a Larry (Lonnie Colón) vysvobodili ze zajetí slavnou zpěvačku Lindu. Její přítel, milionář Kevin, je za to i s manželkami pozval na víkendovou plavbu svou jachtou. Protože Larry se ženou jsou křesťané, hned první večer se probírá i toto téma. Další den si David s manželkou na skútrech vyjedou na blízkou pláž. Jenže náhle se zableskne a jeho žena zmizí. David ji všude hledá, ale marně. A na lodi se dozvídá, že při záblesku zmizel i Larry s manželkou, a tak všechny až do večera marně hledá. Jenomže když se probudí, tak zjišťuje, že je opět předchozí ráno a všechny události, včetně zmizení, se opakují - ale nikdo kromě něj to nevnímá. A další den znovu. A další den znovu... David se dostal do časové smyčky a neví, jak z ní ven. Postupně ale začíná zjišťovat, co se vlastně děje. (KrestanFilms)

(více)

Recenze (3)

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Zajímavé spojení sci-fi a víry. Jsem z toho trochu na rozpacích, co to mělo vlastně přinést. Možná taková pohádka pro křesťany? Nevím. Možná když se na to kouknu ještě jednou a vklidu... TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Film, který mate tělem. Vypadá jako thriller, posléze se promění v jedno ze schémat sci-fi žánru, a přitom jde o normální křesťanskou agitku. Což o to, proč ne, i takové filmy mají právo na existenci, kdyby to nebylo tak prvoplánové. Vážně stačí říct populární zpěvačce "Na, čti", ona si přečte kousek z Bible, a hned uvěří? Všechny rozhovory o víře jsou zde podobně nepravděpodobné a neživotné. Manželka policisty si povídá s manželkou druhého policisty a do dvou minut, kdy zjistí, že Ježíš za nás položil život, se začne modlit, aby jí Ježíš odpustil hříchy? Také ta amatérská kamera ve stylu home videa tomu moc neprospívá. Na druhu stranu, jako na sci-fi thriller se na to koukat dá, moře je krásné, jachta taky, holky už tak ne, a scénář kromě těch násilných náboženských vsuvek není až tak hloupý. Otázkou ale skutečně je, komu je film určen. ()

Reklama

Reklama