Reklama

Reklama

Nemožňák

(festivalový název)
  • Filipíny The Impossible Kid (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Ač se od Jamese Bonda odlišuje nejen chybějícím číslem sedm, ale i několika decimetry výšky, prohání agent 00 sukně i zloduchy stejně jako jeho větší kolega. Dokonalá znalost kung-fu umožňuje "jeho maličkosti" vydat se do boje proti gaunerům z mezinárodní teroristické organizace, kteří unášejí bohaté podnikatele. A že na velikosti vždycky nezáleží, dokazuje v nejednom souboji. (sg.sysel)

(více)

Recenze (5)

pools odpad!

všechny recenze uživatele

A to jsem si myslel, že nic strašidelnějšího než Bollywood neexistuje. Mýlil jsem se. Hodně. (P.S. nezdálo se vám, že všechny ženské role hrála jedna holčina?) ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Tentokrát dávám bizarnosti viděné na mém milovaném Festivalu otrlého diváka celé tři hvězdičky a je to proto, že jsem přesvědčen o tom, že tento film nebyl myšlen vážně, ale byl natočen jako parodie. A jako taková funguje skvěle. Představte si malého liliputa prakticky bez výrazu, před kterým ale všechny ženy upadají bezmála do mdlob a kterému stačí, aby nějakého padoucha kopnul do holeně a ten už se mrtev kácí k zemi. V kterém filmu také můžete vidět to, že si zlosynové s hlavním hrdinou hází nebo že hrdina na své mini-minimotorce přeletí ohromnou propast mezi dvěma útesy? Problémem (a důvodem, proč nedávám plný počet) je to, že tento nápad se po prvních asi 40 minutách velmi okouká a nikam negraduje, takže vtipy jsou skoro pořád též a Nemožňák tak ke konci kvůli snaze uzavřít nějak příběh trochu přestává bavit. Minimálně první polovinu ale mohu jedině doporučit všem příznivcům filmových podivností. ()

Reklama

closed.eye 

všechny recenze uživatele

Za motorčičenečenku (pozn. aut.: malinkaté jednostopé vozidlo) letící přes propast! :-D (ještě se mi nestalo, abych svým hlasováním vylepšila filmu reputaci hned o 8 % :-D - v tomto případě z pěti na třináct) ()

tomeek odpad!

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl leccos, ale agenta Interpolu, který měří sotva metr a který svým stylem nakope prdel i Austinu Powersovi, to jsem ještě neviděl. Dávám odpad, ale je to velice rozporuplná volba. "Nemožňák" je totiž buď na 5*, anebo na odpad. Málem jsem si smíchy vylomil držku, jak blbé to bylo, ale zároveň jsem se neskutečně pobavil (možná i díky živému simultánnímu překladu v kině). Béčko jak prase, které si vůbec, ale vůbec na nic nehraje. Hodnotím tedy jako výborný odpad, který jste ještě neviděli :)) [kino Aero: Festival otrlého diváka 2012] ()

xLOBOx 

všechny recenze uživatele

kult!!!! větší akce a reálnější vychytávky než měl James Bond, charismatictejsi herec, krasny filipínky .. ale zadny hrani na realnost, pekne beckove po lopate rozstrileni desitek nepratel atd (trochu jako "Rambo").. Weng Weng se ne nadarmo po tomhle filmu stal velikou a bohatou celebritou. Rozhodne doporucuju. tady rapovej soundtrack (pozor obsahuje vetsinu akcnich scen filmu..): http://www.youtube.com/watch?v=eqh5O9LbjhY ()

Zajímavosti (1)

  • Weng Weng, který ztvárnil agenta 00, byl později filipínskou vládou jmenován skutečným zvláštním agentem. (sg.sysel)

Reklama

Reklama