Reklama

Reklama

VOD (1)

Malý církevní sbor v městečku Pacashau postihne tragédie, když předčasně zemře jeho šéf. Obyvatelé spoléhají na místní chrámový sbor, který by mohl vyhrát národní pěveckou soutěž. Do čela sboru je jmenována Vi Rose Hillová, která chce tvrdohlavě udržet vyzkoušený ryze tradiční pěvecký styl. Jenže G. G. Sparrowá tvrdí, že je už léta přežitý a měl by se změnit. Do této vypjaté situace přijíždí její vnuk Randy. Zanedlouho se Randy bezhlavě zamiluje do Olivie, dcery Vi Rose. Její bratr Walter trpí Aspergenovým syndromem a Randy ho začne učit hrát na klavír. Jenže Waltrova matka tomu není nakloněna, a tak synovi zakazuje s Randym kamarádit. Pokud se obě zatvrzelé ženy nezačnou konečně respektovat, nedosáhnou očekávaného vítězství. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (30)

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Film se mi nelíbil a po půlhodině jsem ho vypnul. Dívat se hodinu a půl na to jak sboristé postupně vyhrávají nějakou soutěž ve zpívání je pro mě ztrátou času. A navíc na to mám slabý žaludek. Podobných filmů už bylo natočeno doslova kotel. Nevím jak si mohli producenti myslet, že by se to mohlo líbit.....nechápu. Celkově 15% ()

Linn 

všechny recenze uživatele

Mě tedy mezi všemi muzikálovými filmy tento přijde výjimečný. Nejen že splňuje základ - dobrá muzika a "jednoduché" emoce, ale téma víry, Boha toho, jak každý z nás dělá co umí, ale stejně to někdy nestačí... Rozpor postavy Vi Rose byl pro mě naprosto uvěřitelný a mistrovsky ztvárněný, k čemuž hodně pomohl ne-zas-tak-jasný protiklad postavy G.G... Na americkou komedii to podle mě bylo dost vrstevnaté, včetně příběhů vedlejších postav. Plus, na hlavní mladý "pár" se fakt pěkně koukalo. Celkově milé překvapení. Nečekala jsem nic a dostala jsem všechno :-) ()

Reklama

Lucy39 

všechny recenze uživatele

ano, gospelový muzikál s teenagerskými zápletkami, na který se nevydržela ani do poloviny dodívat má filmofilní dcera, což znamená, že nuda.... možná moc songů, béčková/céčková kvalita i zápletka... škoda.. kdyby se člověk aspoň zasmál - má to prý být komedie - ale nevím o jediné scéně, která by byla vtipná.. místy přeslazeno řádně - vztahy otec u armády & zbytek rodiny, vnuk & afektovaná zpívající babička s metrově natuženým účesem čerstvě ovdovělá ... tuctové, nezábavné, nemohu doporučit 2/10 ()

wyoming 

všechny recenze uživatele

Extrémně jsem se těšila na tento film, když jsem viděla ukázku, jak zpívají Man in the mirror. Velký zklamání přišlo, když jsem zjistila, že tato scéna byla hned na začátku a pak to šlo jen z kopce. Navíc je film zbytečně dlouhý a opravdu nudí. Dokonce i tu hudbu pokazili. Škoda, promarněná příležitost. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

No o trochu méně toho pánbíčkářství, více pořádného děje a ještě bych o jednu hvězdu zvýšila. První půlka filmu mě trochu nudila, ale později to šlo. Jak tu mnozí píšou o klišé, tak to taky musím potvrdit. Některé písničky se mi líbily a ten závěr už byl dobrý. Ale byl to strašně dlouhý film na toto téma. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama