Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gisele, sociální pracovnice v centru pro mládež, ve svých padesáti letech zjistí, že její právě zemřelý manžel měl několik let tajnou aférku s jinou ženou. Yannick, dvacetiletý kleptomaniak se s Gisele snaží sblížit. Svou náklonnost jí ovšem projevuje svým vlastním způsobem - krade její osobní věci. Ovšem Gisele se do Yannicka nakonec zamiluje, což se samozřejmě neobejde bez překážek. Gisele se musí vypořádat se svými dětmi, které stále vstřebávají ztrátu otce a problémem je i žárlivý kolega. Yannick je naopak konfrontován se svou bývalou přítelkyní a navíc bojuje se svými zlozvyky… Přes všechny překážky a především obrovský věkový rozdíl se snaží najít způsob, jak být spolu a třeba jen na chvíli, v přítomném okamžiku, si užít lásku, kterou oba cítí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

jhrasko 

všechny recenze uživatele

O ľahkosti v živote, keď ju najviac treba a zároveň keď sa vôbec nehodí. O konvenciách, o odvahe postaviť sa im i keď rozum velí presne naopak. Prototyp romantickej komédie presne pre mňa. A kašlať na televízne spracovanie, na všetky akurát sladké songy, ktoré nás cestou k slobode /akokoľvek krátka či dlhá bude/ sprevádzajú. Kašlať totiž na všetky konvencie, na úplne všetky. GUILTY PLEASURE. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Ne som romantik a bezhlavá zaľúbenosť ma zatiaľ nenavštívila. Mám radšej severskú ľadovú kávu. Toto sa ma žiaľ nedotklo. ()

Reklama

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Vypnout rozum a nechat běžet srdce. Kašlat na předsudky, drby atd...Nechat se unášet vlastníma pocitama a užívat si každý příjemný okamžik, který život nabízí. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama