Reklama

Reklama

That's Life

všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební / Komedie
Dánsko, 2007, 3 min

Recenze (24)

H34D 

všechny recenze uživatele

Ha! Tak tohle bylo na "amatérský" kraťas překvapivě dobré! Jednoduché, beze slov pochopitelné, sebevědomé, absurdně vtipné a pro běžný lid zvrhle "blízké". Sinatrovo That's Life zde sedí perfektně, také se mi líbila kamera, která slušně kombinuje ožralecký zmatek a přitom zůstává přehledná a prostá bolehlavu. Takhle nějak si představuji, že se začínající filmař začne realizovat a vyjadřovat svou úchylku/odchylku od jiných tuctových krátkometrážních prvotin... Jen z toho gumáka v kalhotách budu mít ještě chvíli trauma... 8/10 ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Totální ptákovina s ohavným umělým pinďourem, ze kterého crčí zoufale neautenticky vypadající moč aneb "zechcat vše kolem" získává nový rozměr. Ale ve dvě ráno jsem se smála tak nahlas, že jsem si musela zacpávat pusu, abych nevzbudila celý barák. Provedení bylo přehnané - zvratky vypadaly jako exkrement v tekuté formě (známý ten pod pojmem průjem aka hnačka) a vlastně amatérské. Avšak fekální humor mě někdy prostě baví, čímž zdravím Klub sráčů. Kamera je sice příliš trhaná a hudební podkres, ba i název kraťasu zcela drze a nepokrytě těží ze slavného jména, jenže vyčítejte to režisérovi, který při Sinatrových slovech "Take mi lips, take my arms" nechá postavu, aby si je skutečně odřezala. Mačetou. ()

arie 

všechny recenze uživatele

Trojminútový kraťas, sprevádzaný rovnomennou skladbou od Franka Sinatru, je zručnou štylistickou prácou snímanou z pohľadu postavy, ktorá prezentuje obligátne problémy s motorikou a zadržiavaním telesných tekutín po mierne prehnanej konzumácii alkoholu. Áno, to je život, no našťastie nie ten môj... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

No nezažilo toto ( teda zase nie až v tak extrémnom prevedení ), 90 % populácie tejto planéty? Ako sa hovorí ´´that´s life´´. ()

Marqta odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je ten typ filmového umění, které prostě nechápu . Pointu jsem sice pochopila, ale to ztvárnění...to jde naprosto mimo mě. Nechápu účel tohoto klipu. ()

Aelita odpad!

všechny recenze uživatele

Ceci n’est pas une pomme. Toto není život. To je sebeúčelový nechutný rádoby humor, který svědčí o tom, že evoluci lidského ducha stále maří jeho degradace. Lidi pořád rozesmává totéž – nešikovnost, fyziologie, hloupost, popletenost. ()

Kwaichi odpad!

všechny recenze uživatele

Moje hodnotenie úplne vystihuje podstatu filmu. Ale život vôbec nemusí byť taký ako ho tu zobrazujú autori tohto krátkeho filmu. Je len na nás, ktorú cestu si zvolíme. ()

pytlik... odpad!

všechny recenze uživatele

Slabší večerní pokračování ranní epizody. Karel žije v hororovém městě, kde lidem přes den kradou orgány, vč. těch reprodukčních, a nahrazují je nekvalitními gumovými napodobeninami. ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Je to legrační kraťas. Jen by mě zajímalo, kterou úchylku autor ventiloval, když se totálně zvrhla blicí scéna =). (75%) ()

Reklama

Reklama