Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Constant Billot je ve vězení zasažen mozkovou mrtvicí. Po převozu do nemocnice se znovu učí správně vyslovovat, mimo jiné sledováním televize. V jednom krimi snímku je zobrazen plán, jak utéci z vězení. Constant podobným způsobem uprchne z nemocnice. Útočiště nalézá v opuštěné lodi. Zde jej však odhalí mladá vesničanka Sylvie. Nabídne Constantovi, že jej neudá na policii, pokud zabije její adoptivní matku Jeanne. Tím odstartuje řadu komických, až tragikomických situací... (claudel)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Dabing sice zprznil co se dalo, ale celkový dojem nezkazil ani on. Tahle nenáročná letní komedie má totiž svoje kouzlo. Žádná originalita se zde nekoná, podobnou zápletku jsem viděl už mnohokrát, a často propracovanější. Taky filmově to není zrovna extratřída. Ale všechno funguje, emocionálně i herecky. Sabine Azéma mě doopravdy překvapila, a s klidem vytvořila výbornému Auteuilovi rovnocenný protějšek. A ta třetí do party je alespoň roztomilá. Slušná jednohubka na odreagování. ()

Labacan 

všechny recenze uživatele

Ak sa rozhodnete s týmto francúzskym kúskom stráviť jeden večer, určite s tým nič nepokazíte... Je to originálny príbeh, zaodetý do krásnych melódií francúzskych šanzónov, na romantickom podklade a okorenený dostatočnou dávkou humoru.. Trošíčka by som dal v tomto filme viac priestoru naozaj vtipným a svojským vedľajším postavám, ale inak nie je čo vytknúť...Príjemné... ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Další z přehlídky univerzálního mistrovství Daniela Auteuile, tentokrát z komického ranku. Výborně mu sekunduje Medeea Marinescu. Závěrečná scéna patří mezi nejpěknější, nejromantičtější a nejneprovařenější vůbec. Navíc doprovázena vynikající písničkou. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Není to něco, z čeho by lidé všeho věku, pohlaví i vzdělání upadali do mdlob, ale je to ta správně lehká francouzská romantická komedie. Navíc se může pyšnit tím, že v ní byl tradičně skvělý Daniel Auteuil a co do kvality výkonu se k němu přidala i Sabine Azéma, se kterou se za rok setkali u filmu Studnařova dcera. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama