Reklama

Reklama

Recenze (3)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tak na tento kúsok rozhodne nezabudnem. Je to síce výplach, ale niektoré detaily ho jednoducho robia výnimočným. Jedná sa vlastne o "duchársky splatter" o rodine, ktorá sa presťahovala do prekliateho domu. Niekedy tam totiž stál sirotinec, v ktorom z detí robili sexuálnych otrokov. Vedúcich sirotinca popravili, ale žena predtým prekliala celé mesto, a odvtedy tam straší. Kamera je fakt hrozná, ale gore celkom ušlo. Čo sa týka priamo vizáže ducha, tak tie svietiace oči nemali chybu, akurát nejako nedesili. Navyše som nikdy v živote nepočul vo filme takú otrasnú angličtinu, ale aj keď mi pílila uši, celkom dobre som rozumel (asi najskôr preto, že bola otrasná). Na moje počudovanie je to odvážny horor, je tam aj dosť násilia na deťoch, dokonca scénka, kde malý chlapec príde o hlavu, čo sa v hororoch tak často nevidí. A čo sa týka vizuálnych efektov, boli tak zlé, že som vybuchoval smiechom. Takže budem štedrý, lebo je to "sračkoidný skvost". ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dost nezáživná duchařina/slasher s pár dost kvalitníma gore efektama, to je ale asi jediná věc kterou můžu u tohohle díla pochválit protože skrz naskrz je to strašná blbost s neuvěřitelně topornýma hercema který dokonale zabíjí ještě Anglický dabing který mě asi 100x rozesmál. Duchové jsou celkem špatní zářící oči moc lidí nevyděsí. Jak jsem zmínil gore je poměrně slušné a tvůrci si daly záležet, ale jak jsem říkal je to málo a stojí to celkově za prd. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Tento film ma strašne veľa chýb,ale najväčšou chybou režiséra bolo,že film nenatočil v švédčine ale priamo v anglickom jazyku.Nútil hercov rozprávať priamo vo filme v anglickom jazyku a tak to aj dopadlo.Preto ten film nechcú distribuovať v anglický hovoriacich krajinách.Na tej angličtine sa váľajú od smiechu.Ale zase žiadna nuda to nie je.Ba dokonca je tam zopár hodne desivých momentov.Jeden naozaj hodne šokujúci.Chlapisko dovlečie malého chlapca ku klátu jediným úderom sekery mu utne hlavu.Tak toto som nečakal.Ináč je tam ale celá kopa smiešnych nezmyslov, ktoré nútia k smiechu.Ale menej ako tri,to v žiadnom prípade. ()

Reklama

Reklama