Reklama

Reklama

Talisman

  • USA The Lucky One (více)
Trailer 1

Loganův život ovlivnily tři vojenské mise v Iráku. Fakt, že je stále naživu, považuje za dílo náhody. Vždy unikl smrti jen o vlásek. Při první misi, když se po útoku s jednotkou shromáždili v troskách domu, tam uviděl ležet v prachu fotografii dívky. V okamžiku, kdy pro ni šel, explodoval na místě, kde stál, granát a tři jeho přátelé zemřeli. Logan si nechal snímek jako talisman a byl přesvědčený, že ho ochraňuje. Od té doby totiž neměl ani škrábnutí. Po návratu domů se rozhodl, že dívku vyhledá a poví jí o tom, jak byla jeho strážným andělem. Zjistí, že žena na fotce se jmenuje Beth, najde její adresu. Nechá se najmout do psího centra, které vede její rodina. I když mu Beth zpočátku nevěří a sama má v životě komplikací dost, rozvine se mezi nimi románek, který dává Loganovi naději, že by Beth pro něj mohla znamenat víc, než jen obrázek pro štěstí. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (290)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Slušná zívačka. Zac Efron se jeví jako vcelku sympatickej herec, ale potřeboval by nějakou zajímavější roli, než tady toho vojáka po návratu z Blízkýho Východu. Začátek vypadal docela akčně, ale od začátku se to všecko tak strašně zpomalilo, že jsem chvíli přemýšlel nad tím, jestli se mi nezastavil tep. ()

Fanita 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale herecký výkon Zaca Efrona ma zabil. To čo bolo? On nemá žiadny výraz v tvári. No najviac sa mi nepáčil výber hercov do hlavnej intímnej role. Vôbec žiadne poriadne iskrenie medzi nimi, ona vyzerá ako zrelá dospelá žena, on vyzerá ako malé decko, napriek tomu, že sa snaží tváriť dospelo. Dalo sa na to pozerať, ale rozčulovali ma tam niektoré cliché pasáže a "srdcervúce scény" a dlhé nudné posteľné scény. A samozrejme všetci sú tam tak strašne talentovaní vo všetkom. Všade kde sa pozrieš, génius. A samozrejme viac gýčový koniec už nemohli ani vymyslieť.. POZOR SPOILER: A to, že Keithovo telo nenašli nikoho nezaujíma? ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Přetěžkej romantickej průměr, který nepřichází ani na chvilku s něčím novým a převratným. Což je ovšem u takovýhle filmů naprosto pochopitelné. Navíc Zacovi očividně někdo řekl že stačí jeden pohled (nazvaný - tvař se hezounsky :) ) a je v suchu. Ale je fakt, že tyhle filmy, kde je pořád slunce (kromě dramatických scén - to prší), kde hraje pěkná hudba a kde ten chlápek co přišel nemá jedinou chybičku. Tyhle filmy prostě jsou občas třeba. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Určitě není potřeba se nějak zásadně obrnit. I když to tak na první pohled může vypadat. Vyzpívaný a vytančený Zac se zbavil všech těch zářivých účesů a nebezpečně širokých úsměvů, hošan nám zmužněl a zatím tak nenápadně brouzdá kolem, aby už brzy s několikadenním strništěm na tváři zamotal hlavu svému andělu strážnému, který mu (jak se on domnívá) zachránil už na třetí zahraniční štaci život. S fotografií neznámé dívky se tak seržant americké námořní pěchoty dostane až k oné půvabné rozvedené matce, ale než ji poděkuje, sblíží se s jejím synem, naštve jejího bývalého manžela a ještě jeho silné paže pomůžou na psím „tréninkovém táboře“. Zbytek asi znáte.. U toho všeho nám hraje krásná hudba, sluníčko svítí víc než jindy a Zac se tváří stále nečitelně. Ale konec ironie. Ačkoliv tu máme dost předvídatelnou látku, nefunkční snahy o dramatizaci a poměrně hodně ploché postavy, žádná katastrofa to není. A to mi už dávno není šestnáct. Talisman se sice víc hodí do televize, ale že by nějak jednoznačně naštval, tak to vůbec ne.. A navíc Taylor Schilling.. hmm.. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se těšila asi půl roku než na to půjdu do kina. Ale čím víc se premiéra blížila, tím víc jsem si to rozmejšlela a nakonec jsem radši nikam nešla a udělala jsem dobře. Podle traileru jsem si myslela, že to na pět nebo na čtyři hvězdičky bude, ale silně jsem se spletla. Ze začátku to vypadlo celkem dobře, ale pak se děj začal táhnout a vůbec mě to nebavilo. Jediný pozitivum na tom byla ta dobrá hudba, ale to je asi tak všechno. Herci byli sympatický, ale ty výkony za moc opravdu nestály. A ten trapnej konec radši komentovat nebudu, takže bohužel dávám jen 40%. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (9)

  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)
  • Talisman je v pořadí už sedmým filmem natočeným podle knih Nicholase Sparkse a současně čtvrtým, který přivádí na filmové plátno Denise Di Novi. [Zdroj: nicholassparks.com] (Lolita)

Reklama

Reklama