Reklama

Reklama

Buck

Trailer

Obsahy(1)

Buck Brannaman byl ve svých 12 letech zneužíván vlastním otcem. Se svým bratrem poté strávil mnoho let v pěstounské péči. Útěchu nacházel u koní a poučen z vlastních zážitků se dokázal dívat na život z pohledu koně. Díky tomu se stal známým odborníkem v interakci mezi koněm a člověkem. Jeho filozofie je založena na myšlence pracovat s koněm v přírodě, aby se zvíře cítilo bezpečně a mohlo se spolehnou na lidi kolem sebe. Kůň a jezdec tak mohou dosáhnout opravdového spojení. Dokument Buck vám nabízí možnost nahlédnout do života tohoto "zaříkávače koní". (Kryšpín)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (6)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Pohled na fascinujícího člověka, který žije tak krystalicky čistý život, že je snad až k něuvěření a zaslouží jednoznačný obdiv. Rozhodně se k filmu neproklikávejte přes Roberta Redforda či reference na jeho Zaříkávače koní, samotný Bob je ve filmu pouze asi 30 vteřin a mimo produkční podpory nemá s dokumentem téměř nic společného. Stejně tak si na své nepřijdou ani milovníci a milovnice chrabrých ořů. Těch je ve snímku požehnaně, ale režisérka se soustředí výhradně na svého ústředního protagonistu. Rozhodně neobvykle povznášející a motivující film. Uděluji pomyslný certifikát na nevkus autorovi plakátu. 70 % ()

Martyrium 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre spracovaný dokument a aj napriek tomu, že našincom možno daná tematika nie je taká blízka, môžu toho nájsť vo filme veľmi veľa inšpiratívneho. (mierny spoiler) Línia Buckovho osudu v detstve mi najskôr pripadala ako umelo vsadená do dokumentu, kvôli dramatizácii, ale na konci som pochopil, že všetko do seba krásne zapadá a možno práve aj to ovplyvnilo, akým sa stal Buck človekom vo vnútri i navonok. ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Mimořádný dokument o mimořádné osobnosti, vůbec se nebojte, nebude to pro vás žádná ztráta času, i když koně vidíte tak jako já jen přes nějakou ohradu... ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Opravdu nádherný dokument o jednom sympatickém a "opravdovém" zaříkávači koní, který viditelně ví hodně o koních, ale dle mě ještě více o lidech... ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama