Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dan Barnes (Steve Austin) je bývalý profesionální boxer, který odešel po rostoucí únavě ze své násilné existence. Nyní se jako školník snaží pomoci novému studentovi Matthewovi Millerovi (Daniel Magder), který je týrán. Zatímco Matthew se učí, jak boxovat a postavit se ke svým trýznitelům, z nichž jeden je školní mistr boxu (Jaren Brandt Bartlett), Dan našel novou roli a jako učitel mu pomáhá vyrovnat se s jeho bouřlivou minulostí. (iLeGaL)

(více)

Recenze (30)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Skutečně hodně nevýrazný snímek, který i přes obsazení Steva Austina do jedné z hlavních rolí přes očekávání není ani trochu akčním filmem, ale jen takovým malým, dramatickým příběhem televizního formátu. Přiblížit film dějově je jinak velice jednoduché, jde vlastně o takovou boxerskou verzi Karate Kid a když vezmu, že právě samotný původní Karate Kid byla sračka prvního stupně, kvalita Knockoutu tak byla předem bohužel jasně dána. Jediným oživením a lákadlem celého tohoto počinu tak zůstává zmiňovaná hora masa Steve Austin, který tu nejen svým rozměrem, ale i charismem převyšuje všechny o několik tříd, ikdyž i ostatní herci a postavy jsou docela sympatické, takže alespoň v tomto ohledu film funguje bezproblémově. Spád filmu je však dost pomalý, o nějakém napětí či atmosféře tu nemá cenu mluvit, největší problém ale nakonec shledávám v celkové reálnosti celého příběhu. Ono totiž sledovat, jak obtloustlý a obrýlený šprt dostane pár lekcí a rad od bývalého boxera a především i díky genům po dědečkovi pak konkuruje v ringu místnímu šampiónovi, to je prostě tak trochu nejapný šprým a kardinální nesoudnost v jednom. Steva Austin by měl zkrátka raději místo rad nějakým nekňubům rozdávat rány sám a hned to bude jistě o dost zábavnější a především reálnější podívaná. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

No 95 minut je opravdu málo pro tento typ filmu (box)... K filmu, je to samé klišé a věci nedotažené ke konci, a jak tu bylo už mnohokrát řečeno Steve Austin je ten co dělá tento snímek dobrým, jinak vše je osekané a ničemu se pořádně nevěnuje tento film dal by se rozdělit do tří stejně dlouhých částí kdy první je - zařazení, druhý - trénink a třetí - box ... Sem tam je něco řečeno o dědovi velkém boxerovi a pak se tam nakonec ukáže. Konec nebyl nijak nabytý emocemi spíš naopak a chyběla mě tam chvilka kdy samotný Austin nějak cvičí (ty svaly nějak trénovat musí), a už bych jen chtěl dodat že z úplného amatéra udělat za 8 týdnu boxera co umí porazit takovou třídu jako školního mistra, který mu dal cca. 3týdny před pravým bojem ještě snadnej knockout) hmmm ... Hodnocení - 30% (2*) ()

Reklama

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Ano, je to sice béčko s několikrát ohraným příběhem, ale mě se to vcelku líbilo. Akorát úpstava Matta mi přišla dost trapná, nehodil se mi tam jak vzhledově, tak i chováním mi připomínal rozmazleného parchanta. Ovšem rád jsem viděl Steva Austina ve větší roli, ikdyž lepší podívaná by bylo spíše jeho zápasení. Já dávám 85 % a určitě bych film doporučil dále. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Spíše jeden z těch slabších "bratříčků" filmů jako je Nikdy to nevzdávej, Karate Kid (2010), a podobné. A ani né tak kvůli ději a hercům - oboje je obstojné. Ale spíše kvůli tomu hlavnímu, o co tam jde, A TO JE BOX. Toho tam moc není a když už tam nějaké ty údery jsou, je to totálně zazděné trapnými nepochopitelnými slowmotion záběry, takže například závěrečný zápas si vůbec neužijete. ()

ZdenoLo 

všechny recenze uživatele

Tieto typy "Karate Kidov" sú vždy rovnaké a toto len potvrdzuje pravidlo. Ďalšia tuctová zlátanina, ktorá ťahá tento žáner ku dnu. Samozrejme nájde sa aj výnimka ale Boxerský sen nou určite nieje. Herecké výkony pripomínajúce dedinské bábkové divadlo a už toľko krát obohranú zápletku nezachránil ani Steve Austin. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Počas druhej prestávky si pri cvičnom zápase hlavného hrdinu v novej telocvični môžeme všimnúť, že mu Dan Barnes (Steve Austin) leje vodu do úst z fľaše, ktorú drží v ľavej ruke, ale po strihu ju už drží v pravej. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama