Reklama

Reklama

Honba za pokladem

  • Česko Žlutá Skála (neoficiální název) (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Pětice mužů se vydává do tajuplného města Yellow Rock doufajíc, že zachrání ztraceného člena rodiny. Jejich vůdce, Max Dietrich najímá zkušeného horala Toma Hannera, který jim má pomoci s úspěšností jejich mise. Jejich cesta vede přes území Paw Tribe. Tom Hanner souhlasí s pomocí pod jedinou podmínkou, výprava musí obdržet povolení od kmene žijícího na tomto území. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

honajz 

všechny recenze uživatele

Nejspíše televizní produkce o chlápcích, co k sobě vezmou doktorku Quinnovou a jedou zachraňovat kluka, který je na indiánském území, a nakonec jim hlavy ošálí zlato... Pomalé a nudné tempo vyprávění, kde může znalejší divák dopředu recitovat, jaká scéna a záběr přijde. Hlavně že se všichni tváří drsně a chovají nelogicky jak lidi při davovém šílenství. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Televizní western je jakoby směskou velice známých dějových westernových linek, které už na televizních obrazovkách byli a tak těžko v takovém mixu snímek u filmových diváků najde nějaké to uplatnění. Například hned na začátku mi utkvěla ´Doktorka Quinnová´. Výprava zrovna nepatří mezi ty horší, neboť si tvůrci i na tak nízký rozpočet dali vcelku záležet. Zádrhelem, jak už to tak většinou u televizních projektů bývá, je tedy hlavně scénář. Dějových podivností se tu vyskytuje vcelku dost. Ano, jedná se sice čistě o filmovou zábavu, ale přeci jen by měla být v příběhu i nějaká ta logika. Scenáristický problém tkví zřejmě hlavně z faktu, že je vyprávění z pohledu indiána. Pokud není pořádně známa indiánská kultura, hodně těžko se něco takového sepisuje. Byť se tak příběh tváří, o rodokapsový western ani zdaleka nejde. Film má tedy šanci potěšit hlavně diváky výše zmíněné doktorky Quinnové. ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Záchranná mise se mění v honbu za pokladem. Jenže to má háček, musí se dostat přes území, které ovládají indiáni. 20% ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých přestřelek,ale jinak jako western nic moc.Banda zlodějů která chce najít zlato na indijánském území si najme indiána za záminkou že někoho hledají a když najdou zlato skoro nikdo nepřežije.Režijně ani herecky nic moc. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama