Reklama

Reklama

Koe de ošigoto! The Animation

  • Japonsko こえでおしごと! The ANIMATION (více)

Recenze (6)

Subjektiv odpad!

všechny recenze uživatele

Pozor, přijde-li vám tento komentář vulgární a lascivní, tak se mi věrně podařilo odrazit v něm styl a námět téhle zvrhlosti... Jiří Schmitzer vyzývá svou vkusnou písní "Řekněte prdel" posluchače, aby řekli: "Prdel." Aoyagi Kanna je vyzývána svou sestrou, aby řekla, mimojiné: kunda, péro, penis, to je nádherné mít ho v zadku, pane, váš pták je tak tvrdý, šukej mě ještě, ještě, vystříkej se mi do pičky, tak takhle chutná pinďour. Nedělá to z nějakých perverzních důvodů, pouze chce ušetřit na produkci eroge, kterou má starost. Kanna však je slušná stydlivá holka a tak říká, mimojiné: ku..., pé..., pe..., to je nádherné mí..., pane, váš p..., šu..., vy..., tak takhle... A to byste neřekli, nakonec se ukáže, že ta erotika v ní je, že jde o nejnadrženější a sexuelně nejnadanější samici v širém kraji, ač jí zůstává ta roztomilá stydlivost. Kombinace musulmanské posedlosti panenstvím a znuděnou touhou pořád souložit a pokaždé jinak, která ani nenabízí to, co porno. Fujtajbl! ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Staršia sestra núti svoju mladšiu, neplnoletú a neuveriteľne naivnú sestričku do dabovania erotických hier... Slintať a olizovať prsty jej mužských kolegov... Vysvetľujú jej prečo dievčatá lížu chlapcom penisy a chvália ju za to, že sa pri svojej práci dokázala "urobiť"... Toto bolo na mňa príliš... Príliš hlúpe... ()

Reklama

Larky 

všechny recenze uživatele

Naprostý souhlas se Subjektivem...tohle je opravdu zatraceně špatný vtip.Koe no oshigoto! nefunguje nijak - ani jako komedie, ani jako hentai.Opravdu nedoporučuji. - Slabá 1* ()

Kontractor 

všechny recenze uživatele

Upřímně se Vám divím, že to sledujete když se Vám tenhle styl nelíbí a nebo tomu nerozumíte, či snad chcete zkritizovat Vámi nenáviděný žánr. Já jsem věděl, co od toho čekat a byl jsem naprosto spokejný...nejde tam o vyslovování sprostách slov, ale o konfrontaci slušné dívky vs eroge herní svět. Je to hard ecchi komedie trefně ukazující jak to chodí ve studiu při tvorbě her, což ovšem lidé, kteří nikdy nehráli nějakou eroge hru nepochopí, takže je celkem zbytečné něco vysvětlovat. Nikdo tam nesouloží - jelikoř to je o dabingu! (erotické scény tam jsou pouze v dabovaných hrách s cenzurou). Protože dost slavných Seiyuu začínali jako dabéři eroge her a stále se k ním vrací, lze zde nalézt vynikající námět, pro kuriozní vtipné anime...Musím říct, že jsem se dlouho takhle nezasmál a nepobavil 5. PS: Pokuď Vám vadí sprosta slova a erotika, tak se divím, že se při dnešní mainstreamové tvorbě ještě na něco díváte... ()

Kingi 

všechny recenze uživatele

Komedie vycházející ze situace, kdy se teenager vypořádává s erotikou, s poměrně zajímavým námětem. Já jsem se osobně tedy vcelku zasmál, protože tyto situace zkrátka směšné jsou :D Jste-li ovšem asexuálové jako Subjektiv a nedokážete akceptovat, že i svět erotiky je schopen nabídnout trošku humoru, tak se na to prosím nedívejte -_- ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama