Reklama

Reklama

Tasmánští čerti

(TV film)
  • Česko Tasmánští démoni (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Návštěvníci odlehlého tasmánského parku se stanou kořistí nebezpečných tvorů, kteří brání své území před vetřelci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Snad těm kecům nevěříte??!!........ Víte, co jsem nepochopil? Skáčou z hory dolů. ale vrtulník nechají na vrcholu. Jak se k němu chtějí bez pořádného vybavení zase vrátit? Tak to mi nešlo do hlavy. Logické díry, nulové napětí, špatné triky, šílená hudba a herecké obsazení je hrůza. CITÁT - Nemáte kečup?....... Přežil jsem to, ale strašně jsem trpěl. ()

Martrix odpad!

všechny recenze uživatele

Pomyšlení, že má režisér takové debility pravděpodobně české předky, bylo asi na celém filmu nejděsivější. Horší než tento amatérský pokus, by mohlo být jen natočení filmu o filmu...tzn dozvěděli bychom se, že návrh příšery vznikl tak, že se ožralý výtvarník podíval na psa své babičky přes dno napůl vypité láhve piva, nebo že herci svolili k účasti na natáčení, až když jim producent slíbil, že uvidí Danicu McKellar jen v podprdě(pokud se tak nakonec opravdu stalo, tak si dejte hvězdu navíc...já to nedokoukal). Jediné, co bylo profesionální, byl český dabing. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám rád béčka, která se jako béčka tváří a nehrají si na něco víc. „Tasmanian Devils“ je jedním z těch filmů, které prostě chtějí bavit, chtějí vám urvat váš čas a chtějí vám dát trochu akce a vzrušení. Jak se někde objeví plamenomet, je to sranda, navíc Danica McKellar je herečka, na kterou se prostě dobře kouká. Nakonec je v té roli i celkem uvěřitelná, pokud jste ochotni hrát hru, která je vám prezentována. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Jistá Danica McKellar jako strážkyně parku či co, má celou dobu rozepnuté horní knoflíky na košili, aby ukázala žlábek mezi kozami staženými úplým tílkem. No a vy pořád čekáte, až si tu košili sundá a pustí je na pastvu pro vaše oči. Světe div se, ona si v jednom nestřeženém okamžiku tu košili opravdu sundá a zbytek filmu ''odehraje'' jen v tom proklatě úplém tílku. Škoda jen, že ty kozy nepustí na svobodu. Bohužel 85 minut je pro tuto dějovou linii až příliš a jeden dějový zvrat ten film opravdu nezachrání. Jedna hvězda za ten dekolt a krásné lesní exteriéry. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ja mám lesné naháňačky v obľube, a tento film mi prekvapivo sadol ešte viac, ako som čakal. Skupinka ľudí bojuje o prežitie, pretože ich prenasledujú tazmánske monštrá, takže celú dobu sa niečo deje, je to akčné, krvavé, celkom slušne nakrútené, rýchlo to ubieha a postavy ma neotravovali. Tie digitálne príšerky s výzorom ako zmutovaní červenookí vlci bez srsti síce nevyzerali nijako extra pútavo, ale je to nízkorozpočtový TV film, takže sa to aj dalo čakať (aspoň ma však teší, že nepôsobili komicky). Samozrejme to nedosahuje kvality... povedzme trochu podobného "The Barrens" a moja vyslovene subjektívna 4-ka bude s najväčšou pravdepodobnosťou jediná (hehe, ako väčšinou), no súvisí to proste s tým, že som doteraz lepší horor od Syfy nevidel, takže v rámci tohto štúdia je to pre mňa taký malý prelom (kto nesúhlasí, nech mi teda pošle pár tipov, v tomto prípade by som ich privítal). Rozhodne však na to nechcem nikoho nalákať! :-) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Tento film není prvním, kde je tasmánský ďábel ústřední postavou filmu. V roce 2006 byl zveřejněn film s názvem Cemetery Gates, ve kterém byl propuštěn z laboratoře uprchlý Tasmánský ďábel v národním parku v Jižní Kalifornii. (Johnny.ARN)
  • Jedna z ďábelských bytostí vyskočí na letící vrtulník. Při záběru kamery zevnitř vrtulníku jsou přední dveře pilota zavřené. Když je však úhel kamery ze země při pohledu na vrtulník, jsou přední pilotní dveře částečně otevřené. (Johnny.ARN)
  • Poté, co se postava spustí do díry, aby hledala Stonea (Apolo Ohno), a uvolní se z lana, můžete vidět karabinu připevněnou na konci lana. O několik záběrů později (když postava začne hledat Stonea) však lano nemá na konci karabinu, ale pouze smyčku. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama