Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odporný producent nízkorozpočtových filmov Charlie LaRue sa chystá splniť si svoj celoživotný sen – nakrútiť film plný tých najodpornejších a najšpinavších vtipov, aké kedy vznikli. Charlie a jeho tvorivý tím s radosťou tvoria scenár a hľadajú vhodných protagonistov, skutočne sa im darí do filmu presadzovať jeden sprostý vtip za druhým. Charlie vie, že iba jeden človek môže získať pomyselnú korunu za najodpornejší vtip a je rozhodnutý, že nekorunovaným kráľom sprostoty sa stane práve on... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Na film jsem se díval, protože v seriálu "OZ" byl Christopher Meloni skvělý. Film DIRTY MOVIE je ale nudná slátanina plná sraček. ()

lioncel

všechny recenze uživatele

Odpad .. ale .. když ono tam je /ona tam je/ .. Něco přes dvanáct minut naprosto geniálních a nezapomenutelných /ze života/ scének, k tomu nádherný čistý ostrý obraz + bonus v přítomnosti velmi sympatické Stephanie Gatschet, která byla v roli manželky naprosto dokonalá /čti k nakousnutí - nebo také na zabití - to záleží na momentální náladě, rodinném stavu, pohlaví a vlastně i orientaci/ ... ()

Reklama

Gekacuk odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesná nesledovatelná sračka typu Kameňák, ale ještě mnohem horší. Plné úchyláků, trpaslíků a debilních vtipů o všem možném. Hlavně se jednalo o vtipy s sexuálním podtextem. Některé z nich jsem slyšel už jako desetiletý. Asi takovou má ten film úroveň. Několik obtloustlých nahotin mezi vtipy to určitě nezachrání. FUJTAJBL NA DRUHOU. ()

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ= 6.2.2012 - Ukážkový príklad toho kam dospela dnešná "kultúra". (7.2.2012) ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Přirovnal bych to k českému Kameňáku. Plno vtipů či pokusů o vtip nebylo vůbec vtipných. U některých jsem se zasmál, ať už díky jejich pitomosti, nebo že byly dokonce vtipné (málo) ... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel ve Warrenu, v Cornwall Bridge a v New Prestnu v Connecticutu a na Manhattanu v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama