Reklama

Reklama

Muž, který obešel svět

(neoficiální název)
  • Velká Británie Man Who Walked Around the World, The
všechny plakáty
Krátkometrážní
Velká Británie, 2009, 6 min

Režie:

Jamie Rafn

Hrají:

Robert Carlyle

Obsahy(1)

Robert Carlyle rozpráva skutočný príbeh o tom, ako vznikla a postupom času sa stala jednou z najznámejších značiek whisky Johnnie Walker. (Dever)

Recenze (83)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Ladným krokem do historie, ke vzniku jedné nejznámější whisky. Sice vím, že si moje paměť nebude za pár hodin pamatovat jediný detail příběhu, ale rozhodně nezapomenu na skvělý přednes Roberta, jeho dlouhou chůzi na jediný záběr a perfektně pasující hudbu. Příště až se půjde někam procházet, půjdu s ním a do kabelky vezmu Walkera :o) ( http://www.videacesky.cz/kratke-filmy-online-zdarma/muz-ktery-obesel-svet ) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"John byl dost chytrý na to, aby měl štěstí." Tak tomu moc nerozumím, takže si to dáme od začátku. Na začátku byly dudy. Pak dudáka utišil Randy Chodec a předvedl mi reklamní proslov na téma Johnnie Walker. Randy vyprávěl příběh zaníceně, i rekvizity kolem cesty byly vybrány nápaditě, ale mě to tedy k otevření hranaté flašky nepřimělo. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Reklama na chlast, no... Jednozáběrová a s Robertem Carlylem, ale stejně prachobyčejná. Zajímal by mě podobný spot pro Becherovku, v němž by hlavní roli sehrál Miloš Zeman špacírující napříč republikou z Vysočiny do Karlových Varů: "A víte vy vůbec, vážení diváci, kdy se tento bylinný likér začal prodávat?" ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Pohled do historie whisky. V hezkém prostředí skotské vrchoviny se skvělým přednesem Roberta Carlylea a vše pěkně doplněné hudbou. To je ale asi tak všechno. V lehce zkrácené verzi by se bezpochyby jednalo o působivou reklamní záležitost. Ale takhle snad jen, že si z onoho proslovu pamatuji pramálo- kvůli množství informací podaných v 6 minutách. A o významu tohoto videa se můžu jen dohadovat. Možná pokud jste vášniví milovníci whisky, pak pro vás bude mít toto dílo větší hodnotu i když netvrdím, že by se jednalo o kýč (nebo něco takového) - to vůbec ne. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tohle by byla prachobyčejná reklama nebýt toho, že nám ji povyprávěl Robert Cerlyle....z reklamy se stal řekněme mírně dokumentární film pojednávající o historii a rodině Walkerů...vše do puntíku přesné - veškeré rekvizity tím teď myslím...a krásná procházka předpokládám skotskou krajinou....ten dudák na začátku trošku slabší, ale tak co už. V podstatě nevidím důvod, proč nedat 4*....poučné, zajímavé, nenudící. ()

Zajímavosti (2)

  • Při svém vyprávění Robert Carlyle odkazuje na film Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998), když říká: "In one bold bit of 19th century corporate raiding, they bought the famed distillery at Cardhu, lock, stock and ..." a poté ukáže na 2 doutnající barely. (Lenniah)
  • Celý více než šestiminutový spot je natočen v jednom záběru. (radekgfx)

Reklama

Reklama