Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantická komedie o sedmadvacetileté Deb Dorfman, jež byla vytržena z béžového a pohodlného života v předměstské části San Fernando Valley a vržena do víru nově revitalizovaného centra Los Angeles.  Poté, co její matka zemřela, žije Deb Dorfman (Sara Rue), plachá sedmadvacetiletá účetní, se svým věčně nevrlým otcem (Elliot Gould) v San Fernando Valley. Deb je beznadějná romantička, absolutně okouzlená válečným zpravodajem Jayem (Johann Urb), kamarádem jejího bratra. Když Jay hledá někoho, kdo by mu pohlídal byt během jeho pobytu v Afghánistánu, chytí Deb příležitost za pačesy a nadšeně se stěhuje do jeho bytu v nově revitalizovaném centru Los Angeles. Vířící město a především někteří jeho obyvatelé se stanou katalyzátorem Debiny proměny v sexy sebevědomou ženu, které svět leží u nohou… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměr, který ale nijak neuráží. Dokonce občas jde proti žánrovému očekávání: Ne, hrdinka se nespřátelí s kráskami, které by ji pak učily žít. Ne, hrdinka neudělá žádná drastická revoltující gesta. Prostě se jen vyloupne ze své skořápky. SHRNUTÍ: Svět se ti může otevřít i tím, že se sama odvážíš do metra. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příjemné postavy, příjemní lidé, příjemní herci. Dobře, tohle jsem mohl dát do dvou slov, ale chtěl jsem zvýraznit fakt, že tenhle film je prostě neuvěřitelně příjemnej a fajnovej. Chvílemi nenucená komedie, chvílemi životní drama. Americká klasika v podání malého filmu, který vypráví velké příběhy několika lidí v zemi za velkou louží. ()

Reklama

Agora 

všechny recenze uživatele

Náhodně jsem na tento film narazila a byla jsem příjemně překvapená. Film o obyčejné, trochu baculaté a zakomplexované dívce Deb Dorfmanové, která žije se svým bručounským ovdovělým otcem a pracuje jako účetní u svého bratra, který ji patřičně zneužívá. Je tajně zamilovaná do válečného zpravodaje a playboye Jaye, který to pochopitelně ví. A ten milou Deb pozve na večeři a tam ji šikovně zmanipuluje, aby mu týden ohlídala byt a hlavně kocoura, protože odjíždí na reportáž do Afghánistánu. Bydlí v dost otřesné čtvrti, Deb se tam bojí a byt je nezařízený a plný nevybalených krabic. Za ten týden mu Deb dá byt do pořádku s pomocí souseda, se kterým se seznámila ve výtahu. Je to arabský výtvarník a tvrdí jí, že je gay (ale není). Dvě protřelé známé ji pomohou změnit vzhled a Deb se pozvolna mění v sebevědomou dívku. A hádejte, kdo nakonec získá její srdce - novinář nebo výtvarník? Takže spíš 3 a půl hvězdičky za normálnost a příjemnost. ()

popoluska_15 

všechny recenze uživatele

veľmi prijemný film.....po jeho skončení som mala takú dobrú náladu, až som mala chuť ho ohodnotiť (čo práve robím) ...... mám veľmi veľa odpozeraných romantických filmov,,,,ale takýto pocit mi navodil zatial asi len tento film ......je to vtipné, milé a celkovo to pôsobí na človeka počas celého filmu tak pohodovo, že má pri pozeraní veľmi dobrý pocit....a čo sa týka hlavnej hrdinky,,,,tak vlasy mala pred premenou krásne .....ale po premene z nej bolo cítiť vyššie sebavedomie a s tými novými vlasmi bola sexy............ak si chcete zlepšiť deň....odporúčam vám tento film :) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Americká filmová asociácia (MPAA) pôvodne pridelila filmu kvôli nahote spojenej so sexualitou rating R, neskôr však svoje rozhodnutie zmenila a zmiernila ho na PG-13. (beso74)

Reklama

Reklama