Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví o osmi klasických netvorech. Ti se rozhodli uskutečnit bitvy ve wrestlingu, na život a na smrt. Místem, kde budou souboje probíhat, má být starý a prokletý hřbitov. (LIVINGDEAD)

Recenze (23)

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Tak Hulk se snaží a vymyslí něco světového, aby si nějaký Jesse Thomas Cook mohl přihřát polívčičku a udělat si na jeho nápadu v Hollywoodu jméno. Tomu říkám drzost! Ale k filmu: rozhodně to mohlo to dopadnout lépe, to by ale pořadatelé nejočekávanějšího turnaje, nesměli sezvat nýmandy (Witch Bitch?! Jožin z Bažin?!) a museli by povolit kousání a plivání! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Wrestlingovej fight na život a na smrt mezi 8 monstry - to mohla být celkem prdel. Ale opak je pravdou. Těchto 8 netradičních bojovníků je rozděleno do dvou kategorií. Do kategorie nemrtvých patřili -mumie, vampírka, zombík a Frankenstein (respektive jeho monstrum). Do kategorie nestvůr patřili - kyklop, čarodějnice, která si nechá říkat Witch Bitch, Jožin z bažin a vlkodlak. Vše se odehrává na hřbitově. Film je totálně bez příběhu. Jde čistě o bitky mezi monstry. Prokládat by to měl humor, ale popravdě mi to moc vtipný nepřišlo. Masky samotnejch monster taky za moc nestojí, ale předpokládám, že rozpočet na tenhle film asi velkej nebyl, takže se to dá zkousnout. Fighty bych čekal taky lepší, ale to bych chtěl asi moc. Co se mi naopak líbilo - bylo představení aktérů v krátkém video medailonku před bojem. Což mi přišlo celkem vtipný a některý osudy monster byly celkem dobře vymyšlený. Jinak je celej film neslanej, nemastnej. Jsem na všechny možný ulítlosti a ujetosti, ale tohle bylo fakt bez šťávy. S větším rozpočtem a pod taktovkou zkušenýho rožiséra by to mohla být ale dobrá šou. Určitě nedoporučuju. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Základná premisa tejto hororovej komédie nie je zlá. Celé to už zďaleka zaváňa poriadnou šialenosťou a aj keď na výsledku je vo viacerých ohľadoch cítiť nízky rozpočet, ja som sa pri tom vcelku bavil. Keď zvážim, že tvorca Monster Brawl J.T. Cook to celé dokázal nakrútiť len za skromných 200 000 kanadských dolárov, tak to napokon nedopadlo najhoršie... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Heh, normálne som si pri tom spomenul na Súboj cti s Van Dammem, akurát že namiesto najlepších bojovníkov sveta tu máme hororové monštrá a namiesto prostredia ostrova je tu cintorín, a v ňom ring, kde sa stretne bosorka "Witch Bitch" s kyklopom, múmia s upírkou, monštrum s bažín s vlkolakom, či zombík s Frankensteinom. Toto ani nemôžem odporučiť hororovým fanúšikom, skôr fanúšikom wrestlingu, film nemá ani žiadny poriadny dej, skôr ide o veľkú komediálnu šou s prehliadkou bojových umení. Masky a gore fajn, ináč je to neskutočná hovadina, kde na také debilné nápady vôbec chodia? ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

[4. Kladenský festiválek] Kyklop vs. Witch Bitch (čarodějnice), Mummy vs. Lady Vampire, Vlkodlak vs. Jožin z Bažin, Zombík vs. Frankenstein na život a na smrt ve Wrestlingu. Úžasné. Naprosto skvělý nápad, který se přesně hodí na náš filmový festival nejlepších sra*ek. Větší sranda byla, když jsem tuhle pecku stáhla a zjistila, že titulky očividně překládal google překladač. Takže když Lady Vampire má svou motivační řeč ve stylu, že chce zemřít legendární smrtí, ale nikdo ji tuto smrt nemůže dopřát a čtete k tomu titulky: "Miluji zelí, ale nesnáším bramborový salát s cibulí", tak se do toho filmu musíte zamilovat. Škoda, jen toho konce. Ale ono to prý ve wrestlingu takto většinou dopadá, takže jim toto "nedotažení" odpustím, ale 5 hvězd dát nemůžu. Každopádně je to asi jeden z mála filmů (společně s Kašpárkem zabijákem) z bečkového festiválku, který si klidně ráda pustím ještě jednou :D ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama