Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Základní myšlenkou filmu je, že střelná rána, která zasáhla Vinnetoua do těsné blízkosti srdce (ve filmu Vinnetou: Poslední výstřel), nebyla smrtelná! Těžce raněný náčelník se zásluhou medicinmana uzdravil a poté žil mnoho let osamocen v horách. Dále se tu můžeme setkat se synem náčelníka Assiniboinsů Tasha-tunky, Tunkou, kterému je zavražděn přítel z jeho kmene. Vinnetou se vydává po stopách vrahů... (cheyene)

(více)

Recenze (101)

lykan9 odpad!

všechny recenze uživatele

Vinnetou se vrací je něco, co nemělo nikdy vzniknout. Měl jsem dokonce veliký problém tuto tříhodinovou blbost dokoukat. Doslova je úplně všechno špatně. Herci jsou příšerní, příběh je příšerný, prostě všechno je příšerný, nudný a ubohý. Pierre Brice měl scénář zamknout do šuplíku a nechat Vinnetoua spočívat ve věčných lovištích, kam patří. ()

TomKey 

všechny recenze uživatele

Nech brouka žít! ...chtělo se mi vykřiknout v závěrečné scéně, kdy chudák pan Kukura schytá do jedné plíce šíp a do druhé pro jistotu kulku... Ono totiž, kdyby Kukura vstal, poplácal Winnetoua po zádech, oprášil se a řekl: To byla teda píčovina, co? A Winnetou by odpověděl: Promiň, já neumím psát scénáře. Ale víš co, zvu tě na panáka! Klapka, zatmívačka, konec. ()

Reklama

Leeroy3167 odpad!

všechny recenze uživatele

Pamätám sa, keď sa mi dostala do rúk kniha Winnetou 4, ktorú keď som (tak ako takmer všetky mayovky) prelúskal, tak som zhodnotil, že túto hovadinu si už mohol May odpustiť. Ale oproti tomuto nechutnému onanovaniu Pierra Bricea, a jeho pokusu napratať sa so svojimi 100 kilami naspäť do Winnetouovho kostýmu bola tá kniha úplný skvost. Vrelo neodporúčam. ()

Haide odpad!

všechny recenze uživatele

Chce se mi brečet... Idol mého dětství. Když většina mé generace koukala na Pokémony (dobře... Na ně jsem se koukala taky), já jsem už po XX viděla všechny "díly" Vinnetoua. Když jsem se dozvěděla, že vyšlo pokračování, které jsem viděla až před pár lety, čekala jsem tragédii, ale že to bude až takovéhle... O tom se mi nesnilo ani v nejčernějších snech. ()

HonzaMag 

všechny recenze uživatele

Pierre, Pierre, cos mi to udělal?!!!! Jedna hvězdička se zavřenýma oběma očima pro idol mých dětských let (ne nemůžu dát odpad, prostě nemůžu, nemůžu, nemůžu,........................................., nemůžu,............................., ne fakt nedám............................, nebudu jako ostatní, ............................................, ne opravdu to nejde,.................... i když si to sakra zaslouží!). ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Myšlenka nechat Vinnetoua znovu ožít pocházela od redaktora ZDF Clause Belinga a berlínské producentky Reginy Ziegler. (hippyman)

Související novinky

Pierre Brice 1929 - 2015

Pierre Brice 1929 - 2015

06.06.2015

Po těžké nemoci zemřel v pařížské nemocnici herec Pierre Brice. Představitel legendárního Vinnetoua pocházel ze šlechtické rodiny. Vystudoval herectví a v počátcích se živil jako zpěvák. Hereckou… (více)

Reklama

Reklama