Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za starých časů proti sobě stanuli v aréně dva bojovníci. Oba na tento moment čekali. Odcizení bratři, kteří už roky usilují o jednu ženu. Během boje se ale v podzemí arény vynoří strážce pekelné brány a oznamuje konec světa. Oba hrdinové jsou uvězněni v podzemním labyrintu s ostatními válečníky, gladiátory a otroky. Podaří se jim nakonec společně zachránit svět? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

Kalda69 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud by se jednalo o amatersky fim od spolku sermiru bez rozpoctu, nevahal bych nad plnym hodnocenim ale protoze to nejspis netocili zadni amateri, nelze jinak. Nejbohatsi kralovstvi uz davno nema ani omytku, nerealne pridana krev a misto hledani ztracene dcery zjistuju ze se nasli dva synove :oD plus strhujici text distributora nejspis z jineho filmu (WTF?). Jediny co obcas stoji za podivani jsou nektere casti souboju ktere by v souctu dali tak minutu nebo dve. Jediny k cemu se tento film hodi jsou vyprodeje levnych DVD za 5,- pokud by bylo za 10,- uz bych se hodne rozmyslel. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

ptákovinka král chce ovládnout svět spojí se s démonem, ten mu vezme dceru kterou nikdy neměl, ona se vrátí i když všichni vědí že neexistuje tak ji přijmou a všechno zachrání skuteční synové s prsatou bojovnicí. Je to takové umělé, všechny ty záběry, divné pohledy na krále. Většinu času se tam nějak rubou, nebo nepřirozeně promlouvají, ale zkouknout se to dalo. ()

Reklama

Rockytu odpad!

všechny recenze uživatele

Napriek veľmi zlému hodnoteniu na ČSFD som dal tomu filmu šancu. Presvedčil som sa však o tom, že preferencie na ČSFD nie sú zbytočne, keď v tomto rozprávkovo filmovom príbehu nefungovalo nič. Amatérsky spracované súboje, nenechali na seba dlho čakať, keď po poranení mečom na chrbte protivníka z jeho rany striekla krv, ako keby mu prerezal hlavnú tepnu a on ešte smelo bojoval ďalej. Do toho prišli slabé kostnými, ktoré odhaľovali viac než mali len aby vynikli svaly a ženské prsia a hlavne nepríťažlivý dej, ktorý pôsobil veľmi bezducho. Seriál Herkules a Xena boli o proti tomu ešte oveľa lepší. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Podle ukázky jsem čekal že to bude bomba bohužel se tak nestalo. Ten film je mixem mezi několika žánry a logika zde není. Navíc ženské co hrají v tomto filmu vypadají jak kurvy (kromě té čarodějnice) a některé se i tak chovají :-). Co chválím je dostatek gore (i když je zde digitální krev co byla třeba v filmu 300) a tu příšeru na konci (ale ta má zase málo prostoru). Celkově jde na filmu vidět že režisér chtěl natočit film co nejvíce Cool (hodně zpomalovaček a pohledů do tváře herců) ale to se mu těžce nepodařilo. Navíc z filmu čiší nízkorozpočtovost. ()

Mandalorian odpad!

všechny recenze uživatele

Nejbohatší království se rozpadá. Omítka jde do pryč. Gladiátoři jsou průřez Historických cenností a navzájem jsou od sebe několik století. Jeden jako z 12. jinej jako ze 14. století. Jo a rvou se a hrajou si na fantasy v době, kdy žu gladiátoři nebyli. Nehoráznost jako blázen. 0,1% za tu holku s velkýma víte čím :-D Celkem ušla. Ale jenom celkem. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama