Reklama

Reklama

Černá mamba

(neoficiální název)
  • USA The Black Mamba
Krátkometrážní / Sportovní / Akční
USA, 2011, 6 min

Obsahy(1)

Krátkometrážní snímek Roberta Rodriguze vypráví o basketbalové superstar Kobe Bryantovi, který si zde po boku Bruce Willise a rappera Kanye Westa zahrál sám sebe. Film byl natočen jako součást reklamní kampaně Bryantových tenisek, Nike Air Zoom Kobe VIS. (lekr)

Recenze (192)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Ne, že bych byl velkej fanda basketbalu, spíš naopak. Ok, nemám na to předpoklady takže ho přímo nenávidím ale ! tenhle krátkej film je jednoduše tak cool, že ho prostě nemůžu sundat za ten sport. 85% (odmyslete si 10%, pokud Bruce Willis není váš nejoblíbenější herec a neposloucháte Kanye Westa) ()

Reklama

carAnthony 

všechny recenze uživatele

Skvelá akčná reklama na nové Kobeho sneakers Nike Zoom Kobe VI....veľa akčných vizuálnych efektov, drsňák Danny, macher Bruce a Boss Kanye. K tomu namakaná akčná basketbalová scéna v ktorej Kobe porazí mnohých Bossových drsňákov a nakoniec odpáli aj Bossa...škoda že musel Kanye zomrieť.........bol to dobrý Boss ;) ()

bartias 

všechny recenze uživatele

V zábavné reklamě se Robert Rodriguez a basketbalista Jamal Duff berou s nadhledem a ochotně přidává se k ním skvadra hvězda v sestavě Wills, Trejo a West. Šestiminutovka, která současně vychází z tradice blaxploitation filmů a Duffova nicku Black Mamba srší vtipem a je nacpaná skvělými efekty. Lidi od Nike vždycky věděli, že na propagaci by se nemělo šetřit. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Rozpočet tohoto "kraťasu" plného hvězd se přehoupl přes 3 miliony amerických dolarů. (gogos)
  • Black Mamba je prezývka amerického basketbalistu Kobeho Bryanta. (Sufferer)

Reklama

Reklama