Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nina Finndalová se vyhýbá svému přísnému otci Carlovi, admirálovi v důchodu, aby nemusela přiznat, že její galerie čelí bankrotu. Její nejlepší přítel, holič Lasse Hellströmem věří, že nadcházející oslava bude nejlepší příležitost, jak to otci říci,ale aby to vzal dobře, bude se Lasse vydávát za Nininýho snoubence. Ovšem nikdo nečeká, jaký třesk se na oslavě odehraje a jaká tajemství budou odhalena a nejen to okolo Lasseho a Niny.... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Další důvod, proč nad hodnocením na čsfd jen mávnout rukou a nenechat se jím zmanipulovat. Stačilo by slovíčko "Německo" nahradit "USA" a film by měl tak kolem 60%, kterých mimochodem většinou ty průměrné romantické limonády mají. A že najít rozdíl mezi tímhle a něčím od Nicholase Sparkse je převelice těžký úkol. Já podle názvu čekala odpadovou kravinu a dostalo se mi sice bolavě předvídatelného příběhu, ale nádherně příjemného prostředí a žádných blbých dialogů. Bez předsudků to jde. ()

Reklama

inutihar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Během prvních deseti minut nám bylo zhruba jasné, jak to dopadne, a tak jsme zbytek filmu s napětím sledovali, zda se scénáristé nějak neodchýlí. Neodchýlili. Ovšem vinice v Švédsku - to jsem fakt nečekal. Příjezd psychopatické tchyně pak byl jak z hororu, ale naštěstí se na konec všichni usmířili, zasnoubili, vzali nebo tak něco. Jako komedie docela dobré. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Švédsku. (M.B)

Reklama

Reklama