Reklama

Reklama

Jimmy Carr: Making People Laugh

všechny plakáty
Velká Británie, 2010, 113 min

Režie:

Paul Wheeler

Hrají:

Jimmy Carr
(další profese)

Recenze (15)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Většinou zaokrouhluji hodnocení nahoru, když nejsem pevně rozhodnutá kolik hvězdiček udělit, takže ani u Jimmyho nebudu hodnotit jinak. Jeho sysel pro houmra je fakt mnohdy brutální a přiznám se, že v těch jistých momentech jsem se moc nesmála. Cítila jsem, že je to za tou pověstnou hranicí vkusu, jak píše kulyk. Jinak ale perlil slušně :-) ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

,,Paralympiáda je jako dětská knížka, ve které mají rozbité hračky piknik"..... Humor, který se zpočátku zdánlivě pohybuje na hraně mantinelu, dobrého vkusu, na ostří nože - po chvíli vkus ohne o ten manťák a zatímco jej zezadu obhospodařuje, oním nožem mu vyloupne očíčko a udělá si z něj překvapené jojo. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

"I'm kiddiiiiing!" --- Divim se, že jsem to ještě takhle veřejně nezkonstatoval, ale... vážně bych nechtěl bejt Carrovou přítelkyní (a ona jí je přes 10 let!). And I'm not kidding, really. S přehledem "nejsebekritičtější" Carr, jestli to tak teda vůbec lze říct. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Drží si to status dokonalého komediálneho vystúpenia a ja si to znova užívam. Jimmy Carr je zase raz nápaditý a myslím si, že jeho nekorektnosť je to, čo aj napriek prvotnému znechuteniu spôsobuje, že ho ľudia zbožňujú. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Méně odvázněho Morana mám stejně raději. Todle byla moje premiéra s Carrem. Nasmál jsem se do záchvatů v mnoha chvílích. Ale některé jeho až sociálně nebezpečné hlášky, které jsou hned vysvětleny černým sarkasmem jsou někdy opravdu moc. Vlastně jsem nevěděl co čekat, ale rozhodně to bylo něco. Krátký rychlý vtípky či rychlé reakce na otázky publika jsou velmi povedené. Na todle se dívat raději s anglickým transkriptem a s dobrou znalostí angličtiny. Česky přeložený text si ani neumím představit. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Opat riadna davka drsneho humoru, ktory vsak budi salvy smiechu, ci to mentalne nastavenie dovoluje alebo nie. :) Tentokrat si Jimmy robil viac srandu zo seba sameho a, az na par paradnych vynimiek, menej z publika. Slabsie stvorhviezdie. Kazdopadne odporucam. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Niektoré vtipy sa síce opakujú, ale humor je stále na vysokej úrovni. Jeho prvým vystúpením si nastavil proste laťku privysoko. Aj tak pred ním klobúk dolu. ()

Nikdas 

všechny recenze uživatele

Naprosto nesouhlasím s Flipperem. Viděl jsem In Concert a Comedian někdy před týdnem a opakovalo se tam dohromady možná 5 vtipů a to je co říct, jelikož oproti ostatním Stand-upům jsou ty Jimmyho o dost delší (90min, tenhle dokonce 120min.) Skvělá show, u které se nasmějete (pokud jste zastánci morbidního humoru, dokážete se zasmát incestu atd.) ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Truth be told, it’s quite small, but it smells like a big one.“ Dvouhodinová porce Jimmyho Carra je zatím to nejlepší vystoupení, jaké jsem od něj viděl. Část výborné atmosféry určitě byla určitě díky výbornému publiku, které občas svými dotazy nahrávalo Jimmymu na parádní smeče. V průběhu vystoupení si Jimmy dvakrát trochu oddechne, když ukazuje a komentuje svoje obrázky, což není tak úderné, jako jeho čistě slovní vtipy, ale i tak to nenudí. Jeho obouvání se do různých národností Velké Británie s jejich akcenty a stereotypy mě stejně pobavilo, jako poučilo. Jako obvykle Jimmy mění téma za tématem a nabízí trochu drsnější vtipy, které ale nejsou nikdy agresivní. Prostě parádní stand-up show. ()

JAzzeURo 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi nadaný a vtipný komik, jehož styl nemusí každému sedět. Ale když sedí, tak oceníte jeho pohotovost a humor. ()

Reklama

Reklama