Reklama

Reklama

Recenze (6)

rigby 

všechny recenze uživatele

Obyčejná detektivka, nic nového, nic zajímavého. Půlka filmu spíše nudila, než bavila. Kvalitní televizní film, nic víc. ()

petrik11 

všechny recenze uživatele

Malo to drajf, za mínusy by som považoval, až prílišnú čitateľnosť niektorých postáv, niektoré reálie sa mi zdali trochu od veci, ale Nórsko je predsa len iný svet. Mínus dávam aj za nórčinu, tie severské jazyky mi akosi nejdú do ucha. ()

Reklama

Zejf3da 

všechny recenze uživatele

Veum zkrátil vlasy, zkrátila se taky stopáž o pět minut, ale jinak je to pořád o tom samým. V těch pár dílech co jsem viděl, je schéma pořád stejný a z těch několika dílů jsem pochopil, že v norsku jsou asi kriminálníci pěkně nudní patroni, protože bud tam někoho furt přejížděj autem, nebo ho utopěj a takhle to je pořád dokola:) Atmosféra tentokráte nebyla nikterak hustá a příběh spíše ze slabších končin. Ale pořád lepší než naprostá většina krimi filmů vytvořených např. v německu (u nás ani nemluvim). ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Zajímalo mne kde hrála zpěvačka kapely Aqua Barbie girl Lene Nystrøm a našel ji jako přítelkyni hlavního hrdiny detektiva Veuma, což je postava cyklu norských tv detektivek stylem něco jako konzervativní německé Místo činu jen s jakýmsi severským odérem. Její funkce byla spíše vedlejší, ale měla důležitý úkol ve scénáři 1) zaúkolovat hlavního hrdinu, aby našel její sestru feťačku, prostitutku 2) aby ji hlavní hrdina na konci zachránil ze spárů padoucha 3) aby ukázala svoje pěkný umělý prsa v odvážné sexscéně na pomezí softporna , což vlastně bylo hned na začátku, takže tento bod měl mít pořadové číslo jedna .... I'm a barbie girl, in a barbie world , Life in plastic, it´s fantastic. You can brush my hair, undress me everywhere. Imagination, life is your creation.... to byly časy. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama