Reklama

Reklama

Pyramidy: Tajná zákoutí odhalena

  • USA Pyramids: Secret Chambers Revealed

Obsahy(1)

Zažijte vzrušení z objevování spolu s archeology, kteří odkrývají roušku tajemství, jež zahalovala velkolepé egyptské pyramidy po 45 století! Vydejte se do útrob Velké pyramidy a staňte se svědky toho, jak dálkově řízený robot sestupuje hluboko do tajemné šachty. Pocítíte očekávání a napětí, když poprvé před kamerou dojde k otevření nejstaršího nedotčeného sarkofágu. Připojte se k vědcům, kteří odhalují fascinující nové indicie o kultuře, která postavila pyramidy – a jak dosáhli tohoto pozoruhodného stavitelského výkonu. Budete ohromeni tím, co bylo objeveno při sledování dokumentu National Geographic PYRAMIDY: TAJNÁ ZÁKOUTÍ ODHALENA. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Lukoh 

všechny recenze uživatele

Dokumnetom vás budú sprevádzať dvaja krajne otravní moderátori, ktorí budú akože "gradovať" atmosféru. Celý dokument sa točí okolo malého robota, ktorý sa vnorí do 65 metrov dlhej chodby, ktorá má rozmery 20x20 cm a nakoniec do dvierok, ktoré sa nachádzajú na konci vyvŕta dieru. Zistia, že asi tak 30 cm za dvierkami sa nachádzajú nové dvierka a všetci s úžasom skonštatujú, že novoobjavený priestor o rozlohe asi štvrť metra štvorcového budú skúmať asi tak 10 rokov. Namiesto toho aby okamžite vzali väčší vrták a prevŕtali sa aj druhými dvierkami sa dokument skončí a vy sa prakticky nič nedozviete. ()

jakub.kuba 

všechny recenze uživatele

Na tomhle dokumentu mě neskutečně vytáčelo stále natahování a protahování, bylo to neskutečně otravné. Samé přesouvání "v nejlepším se vrátíme zpět k našemu trotlovi který nakonec nic nezjistí". ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama