Reklama

Reklama

Queloune, Le

  • USA Clown, The
všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Horor
Kanada, 2008, 11 min

Obsahy(1)

O klaunovi, který díky svému zevnějšku děsí lidi a snaží se stát normálním člověkem. (dan.pacino)

Recenze (6)

pornogrind

všechny recenze uživatele

Tentokrát půjdu proti davu. Ačkoliv je to chujovina tak mě se líbila. Hned po úvodním oživení klauna pomocí Coca Coly a mentos(u) musí být každýmu jasný že se snímek nebere až tak vážně a tak je k němu taky potřeba přistupovat. Závěrečná scéna pobavila nejvíc. Silný 3 hvězdy. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ze začátku vypadal tenhle krátkometráž sakra nadějně,jenže režisér neměl nejmenjší tušení co chtěl vlastně říct a nakonec splácal pátý přes devátý,s nulovým příběhem,bez atmosféry,děsu,kde je pouze pár nechutných scén.Jediné co funguje je drobátko děsivý vzhled klauna.Ve finále dost nudná 11ti minutová reklama na nejhnusnější nápoj na světě...Coca-Colu Light. 15%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kanadský pokus o natočení děsivého klauna sice není úplné fiasko, ale klidně můžete tento snímek nechat bez povšimnutí. Přidávám se ke kolegům, že i já si nejprve myslel, že jde o nějakou lacinou reklamu na Coca Colu, nebo Mentos. Nemůžu říct „naštěstí“ se to obrátilo k lepšímu, protože ani poté co hrob odkryje své tajemství, se nedostavilo výraznější zlepšení. Klaun vypadá všelijak, ale rozhodně ne strašidelně. Kupodivu se mi však líbil hudební doprovod, který nebyl nejhorší. 30% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Klaun bude stále klaunom. Nieje to rétorika, je to zrejme fakt. Ak to nieje postava z knižiek S. Kinga, tak asi sa ani v týchto príbehoch zrejme nemusíme báť. A tak to v tomto prípade aj je. ()

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Více než exklusivně blbá hovadina, která začala mým mozkem tak mocně třási, až dostal mořskou nemoc a dvakrát blinkal. Už nikdy, díky. ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabučká vraj zombie záležitosť. Už keď to začínalo tou Coca Colou sa mi zdalo, že niečo nie je ok. Následne sa mi táto obava len potvrdila. Snáď prvýkrát v živote vo mne Claun nevzbudil ani štipku desu,hnusu,strachu alebo akéhokoľvek iného negatívneho pocitu. Ako "zombie" bol maximálne neuveriteľný. Celú podstatu vzniku týchto 11minút doteraz, bohužiaľ a možno chvalabohu, nechápem. Chválim akurát tak kameru a asi jednu alebo dve nechutnejšie scény. ()

Reklama

Reklama