Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (158)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Nespoľahlivý blbec ako vzorný otec na štvrtinový úväzok, s tým sa nejako neviem stotožniť. A do postele mu lezú tie najväčšie sexbomby spomedzi mamičiek, to by som zase bral, len nehrám futbal. Americký mužský sen v romantickom klišé zachránili len tie herečky, škoda, že Uma tam mala primalý priestor, aj vo svojom požehnanom veku bola na zožratie. Nereálny koniec jednu hviezdu bohužiaľ ubral, vo filme chýba pohľad na vec z druhej strany, máme tu len pohľad nášho mača. ()

pm 

všechny recenze uživatele

Je docela smutné sledovat proměnu evropských autorských režisérů v hollywoodské řemeslníky podprůměrných břeček, přestože jakousi logiku ten proces má. Každopádně: "Playing for Keeps" nefunguje jako komedie, natož sportovní drama... jde jen a pouze o dokonalý příklad nevyužitého potenciálu, kde sympatické obsazení a fajn příběh zabíjí hromadění (h)různých klišé. Škoda, protože o důvod víc, abych se nadále vyhýbala žánru romcom ze současné americké produkce. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Když slavný a úspěšný fotbalista, který byl i národním reprezentantem a hrával ve zvučných evropských klubech, po skončení své fotbalové kariéry živoří a dluží na nájmu, znamená to, že asi nebude moc inteligentní, jinak by ho napadlo si nějaké peníze schovat na dobu po ukončení kariéry. Zde už je tedy díky tomuto od počátku jasné, jak scénáristi hlavní postavu koncipovali. Gerard Butler prostě hraje nezodpovědného chlapa, který se zoufale snaží být zodpovědný alespoň vůči svému synovi, když už to nedokázal s matkou svého syna, ale ne vždy se mu to daří. Do toho se o něj div neperou místní matky chlapců, jejichž dítka Gerard Butler trénuje ve fotbale, a do toho si ještě užívá přízně místního podnikatele, který ho zahrnuje penězi a zapůjčením luxusního Ferrari. O tom je v podstatě celý film, ale stačilo to na to, abych si tento rodinný sportovní film užil a zajímalo mě, jak to celé skončí. Možná film nenabízí nic nového ani nic, kvůli čemu by ho člověk musel vidět, ale svým tématem a zaměřením mi prostě přišel vhod a užil jsem si ho. A co si budeme povídat, vidět Umu Thurman, Jessicu Biel či Catherine Zetu-Jones mě rozhodně potěšilo. Hodnotím průměrně, tedy je to za tři hvězdy. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Bývalý hvězdný fotbalista (Butler) začíná na typickém americkém předměstí trénovat dětské fotbalové družstvo, a to se náhle dějí věci: místní nemluví o ničem jiném, zoufalé manželky mu samy lezou do postele a prohnilí manželé ho chtějí za kámoše. Po svižném rozjezdu je tato křečovitá půlhodinka tím nejslabším, naštěstí v druhém poločase hodí scénář všechny podzápletky za hlavu a zaměří se čistě na romantické znovudobývání bývalé lásky a odloučeného synka, které skóruje bez zádrhelů. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Prvý americký film, v ktorom hral väčšiu úlohu futbal (ten pravý) a hneď prepadák. Navyše ešte bohužiaľ zaslúžený, lebo dej ničím neprekvapí, má problémy s fungovaním na romantickej úrovni a športová už nefunguje vôbec. Vedľajšie postavy sa objavujú a miznú podľa želania scenáristov, ale film tradične zabíja hlavne hromadenie žánrových klišé (a to, že sa postavy chovajú ako idioti). Niekomu to stačí, mne nie, ani slušné obsadenie v tomto prípade nepomáha. 4/10 ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • V době uvedení filmu se spekulovalo, že Jessica Biel a Gerard Butler společně vytvořili pár, ve skutečnosti však šlo o spekulace bulvárních deníků. Od roku 2007 je herečka v páru s Justinem Timberlakem, kterého si v říjnu roku 2012 vzala. (J.Cobra)
  • Když Stace (Jessica Biel) zvedá telefon, zároveň drží tašku s nákupem. V jedné scéně má v tašce i bagetu. Ta v další scéně ovšem záhadně zmizí, aby se v další v tašce znovu objevila. (Anyk)
  • Vo filme jazdí Gerard Butler na červenom Ferrari California, ktoré je v USA veľmi populárne. (YoZo8)

Reklama

Reklama