Reklama

Reklama

Island, An

všechny plakáty
Francie, 2010, 50 min

Režie:

Vincent Moon

Obsahy(1)

V srpnu 2010 se uznávaný francouzský filmař Vincent Moon sešel s osmičlennou kapelou Efterklang na blíže neurčeném dánském ostrově. Cílem bylo natočit film stejné délky jako jejich poslední album "Magic Chairs" (50 min) a hravým experimentováním s daným prostředím tak vytvořit nové interpretace jejich písní. Právě ty v závěru z projektu činí abstraktní dokument nejen o kapele, ale i o zdejším ostrově. Po dobu čtyř natáčecích dní se do projektu podařilo začlenit více jak 200 místních umělců a několik dalších "neuměleckých" dětí a rodičů. (sakuL_)

(více)

Recenze (3)

Efik_CZme 

všechny recenze uživatele

Poslechněte si od Efterklang písničku I was playing drums... Pokud vás její podmanivost a nálada zaujme, budete spokojeni i s dokumentem:-). Rozhodně ho ocení všichni příznivci skupiny. 5* ()

Filty 

všechny recenze uživatele

Něco co jsem rozhodně nečekal. V podstatě to není ani film ani dokument, což netvrdím, že je na škodu, spíše bych to nazval jako soubor několika klipů skupiny Efterklang, které jsou poskládány za sebe s občasnými odbočkami. Technicky zvládnuté na jedničku a kapela je dokonalá. Avšak po skončení jsem měl spíše dojem, že kdyby klipy byly jednotlivě rozděleny a vydány samostatně, bylo by to lepší. 70% ()

Reklama

Reklama