Reklama

Reklama

360

  • Rakousko 360 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Z jednoho prostého rozhodnutí muže, který chce zůstat věrný své ženě, vznikne sled intenzivních, napínavých a dojemných příběhů propojujících celý svět. (oficiální text distributora)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (64)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Film o tom,že každý střípek našeho života respektive našeho jednání ovlivní jiné lidi a ty zase jiné a tak pořád dokola jako kruh(360).Lidstvo je jako velká síť kde vše je propojeno jen něco je dál a něco blíž.Dobré herecké výkony.Zaujal mě hlavně Anthony Hopkins a příběh Rusa.Za mě celkově 70% a tři hvězdy. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Klasický příběh několika lidí, jejichž příběhy se během filmu protnou, aby se pak zase rozeběhly každý po svém, a v nás zůstalo nějaké poselství. Tím by v tomhle případě mělo být asi toto- Narazíš-li na rozcestí, využij toho a vydej se do neznáma. Nikdy nevíš, jestli dostaneš další šanci. Pokud tohle ještě nevíte, možná vás to pohne k činu, pokud to už víte, tak jste už svou šanci dávno dostali a nepomůže vám vůbec nic...70% ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Moc jsem nepochopila, proč se tento film jmenuje "360", vhodnějším názvem by bylo "žijeme jen jednou".. Režisér Fernando Meirelles vystřídal širokou škálu vynikajících herců a pestrou paletu cosmopolitních lokací.. Film začíná vcelku nezajímavě v Bratislavě a procestuje půlku světa.. Jako předkrm nám servíruje spíše vlažnější příběhy, ale když se divák prokouše do půlky tempo dramatických situací přiostřuje a dramatičnost houstne.. Velmi citlivě jsou tu zachyceny "náhodná téměř osudová setkání" a důraz klade na životní rozcestníky.. Divák mnohdy nepozná, kdo je "oběť" a kdo je "záporák", ale o tom život je.. Výborné herecké výkony dodávali tomuto až komornímu vztahovému snímku náležitou hloubku.. Velmi mile překvapil Ben Foster v roli čerstvě propuštěného sexuálního násilníka, který se "náhodou" ocitá uvězněn během sněhové bouře na letišti a na hotelovém pokoji bojuje sám se sebou, když je sváděn přiopilou naivní slečnou, která se na něm rozhodne léčit mindráky po rozchodu - silný příběh a opravdu precizně zpracovaný.. Všechny dílky skládanky do sebe zapadají jako puzzle a vytváří opravdu poutavý příběh o současné společnosti.. Líbilo dost :-) ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Čo má spoločné slovenská prostitútka, anglicky biznisman, francúzsky moslim, nešťastná brazilčanka, ruský mafián či americký otec nezvestnej dcéry ? Na prvý pohľad nič, pokiaľ sa ich cesty hračkou osudu neprepletú... O tom je tento navýsosť zaujímavý snímok, je o cestách, ktorými sa vydávame na púť životom a tie cesty sa prelínajú. Bizarné osudové stretnutia sú natočené s odstupom, nikto nikoho nesúdi a okrem svetových hviezd v epizódnych úlohách máme možnosť vidieť aj slovenské herečky. Predely medzi jednotlivými scénami sú vkusne oddelené hudobnými vstupmi, ktoré len dotvárajú celkovú atmosféru. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Další dramatický spletenec životních osudů mnoha osob napříč několika světovými zeměmi. Snaha ukázat jak multikulturní náš západní svět je a jak se dokáží lidské osudy ovlivňovat a prolínat mezi sebou. Nic překvapivého a bohužel ani nic extra zajímavého. Jsou zde zajímavá herecká jména, ale ne všechna dostávají takový prostor, jaký si zaslouží. Jedná se tak pouze o další průměrné drama. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Filmové scény, odohrávajúce sa v európskych metropolách, sa točili na autentických miestach a scény z väzenia i USA boli natočené v minnesotskom Minneapolise. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama