Reklama

Reklama

360

  • Rakousko 360 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Z jednoho prostého rozhodnutí muže, který chce zůstat věrný své ženě, vznikne sled intenzivních, napínavých a dojemných příběhů propojujících celý svět. (oficiální text distributora)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (64)

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Neviem čo povedať. Asi začnem tým, že oceňujem multikulti tohto snímku a aj fakt, že sa tam podarilo dostať slovenským herečkám a nehovorím len o nejakom minútovom výstupe. Film chcel asi poukázať na rozhodnutia, ktoré rôzni ľudia v živote robia a výraznou mierou ovplyvňujú ich životy. Inak na mňa film pôsobil dosť chaoticky a nemám rád keď hudba pôsobí tak rušivo ako tu. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Někdy je lepší nespoléhat se na profláklé xichty a jisté úspěchy pouze díky obsazení a postavit na nich chatrný domeček z karet. Role tohoto filmu je čistě prostá. Snímek, který nenudí je pro člověka do jisté míry vždy pokladem a záleží pouze na něm jak jej uchopí a co si z něj odnese. Zde jsem viděla hned několik příběhů, které se hezky a nenásilně prolínají, ale je tu jedno velké ALE - vadilo mi, že nebyl dokončen příběh ženy, která dostala padáka díky tomu, že se do ní šéf zamiloval... Jinak se mi celý film dost líbil. Naše osudy jsou různé...jsou lidé s dopředu napsanými scénáři a striktně je dodržují, ale také existují lidé, kteří scénář nepotřebují a spoléhají se na příležitosti. Herecky mě zaujali: Jude Law, Rachel Weisz a kupodivu Anthony Hopkins mě velmi mile překvapil. Fajn nápad jak dát šanci neznámým tvářím a spojit tak jiné národnosti do jednoho nesourodého avšak jímavého celku. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to tuctova mozaika pribehov s nevyrazne podanym posolstvom, ktore nedokaze divaka vyburcovat k zamysleniu. Plusom je medzinarodne obsadenie jak neznamych hercov, tak hviezd, zhodou okolnosti sa jedna väcsinou o mojich oblubencov. Dokonca su tu aj dve slovenske herecky, ktore vyfasovali svoju vlastnu liniu, vdaka comu si uzijeme aj slovencinu. A sceny z Bratislavy boli konecne natocene v Bratislave a nie v hnusnom Rumunsku alebo zaprdenom Cesku ako je zvykom v ostatnych filmoch. 5/10. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak sled intenzivních, napínavých a dojemných příběhů se sice nekonal a vliv manželské věrnosti bych také zpochybnil, ale jinak se mi to docela líbilo. Několik vzájemně více či méně propojených příběhů bylo umě poskládáno a i přes pomalé tempo film nenudil a ubíhal plynule. Sice mi přišla navíc Fosterova linie, ale to se dalo přehlédnout. A samozřejmě potěší i mezinárodní herecké obsazení, kdy se osvědčená a hvězdná jména citlivě prolínají s těmi méně známými. Sice se asi jedná o oxymoron, ale v tomhle případě bych 360 hodnotil jako pohodové drama. 75% ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Film o tom,že každý střípek našeho života respektive našeho jednání ovlivní jiné lidi a ty zase jiné a tak pořád dokola jako kruh(360).Lidstvo je jako velká síť kde vše je propojeno jen něco je dál a něco blíž.Dobré herecké výkony.Zaujal mě hlavně Anthony Hopkins a příběh Rusa.Za mě celkově 70% a tři hvězdy. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Filmové scény, odohrávajúce sa v európskych metropolách, sa točili na autentických miestach a scény z väzenia i USA boli natočené v minnesotskom Minneapolise. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama