Reklama

Reklama

Rande u přepážky

  • USA Flypaper (více)
Trailer 1

VOD (1)

Dvě skupiny bankovních lupičů přepadnou ve stejnou chvíli tutéž banku. Profesionálové mají vše naplánované a neohrabaní zlodějíčci jim to jen komplikují. Postupem času ale všichni zjišťují, že zde škodí ještě někdo třetí... Přitažlivý muž jménem Tripp si jde do banky rozměnit bankovky na malé mince, prostřednictvím čehož chce navázat kontakt s krásnou pokladní Kaitlin, která se mu moc líbí. Do banky vtrhnou dvě skupiny bankovních lupičů. Přijdou v době, kdy technik Mitchel spustí aktualizaci systému, takže banka není zabezpečená.  V bance dojde k velké přestřelce, lupiči střílí kolem sebe a jeden muž zahyne. Pak ke skupinám promluví Tripp, obě skupiny uklidní a začne přepadení řešit. Přijde na to, že někdo musel informaci o přerušení zabezpečení banky lupičům prodat. Rukojmí jsou Tripp, Kaitlin, další pokladní Madge, krásná Švýcarka, IT pracovník Mitchel, hlídač, manažer banky a její ředitel. První lupiči Pomazánka a Želé chtějí vykrást bankomaty pomocí výbušnin. Druhá profesionální skupina se pokouší dostat do trezoru. Ani jedna skupina nemá štěstí, Pomazánka s Želé se při pokusu o výbuch bankomatu zraní, ale nerozbijí vnitřní dvířka. Podle zbraně zastřeleného muže zločinci poznají, že patřil k FBI. Tripp rekonstruuje průběh přestřelky a spočítá si, že muže zastřelil ještě někdo další. Později jsou nalezeni tři zastřelení v jedné místnosti a krásná Švýcarka mrtvá ve skříni. Trippovi se podaří získat fax od šéfa profesionálních lupičů, od šéfa Pomazánky a Želé a za podprsenkou má fax s pozvánkou i mrtvá Švýcarka. Tripp si dá informace dohromady, všechny lidi pozvala do banky jedna a táž osoba, protože je chtěla zneškodnit. Osoba se nachází mezi nimi a vraždí lidi. Všichni panikaří a zbrojí se... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (69)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Překombinovaná kriminální komedie,která ale baví a to i přes to,že má obrovskou díru ve scénáři ( v bance,která leží v hustě obydlené části,dojde k sérii detonací C4 a stovkám výstřelů,ale nikdo nezavolá policii :DDDD ) když přejdete tuhle zhovadilost,dostanete 84minut trvající oddychovku,v čele s perfektním Patrickem Dempseym.U jeho obsesních výlevů a hysterických záchvatů mě řádně polechtávala bránice.Jeho postava je mix Hercula Poirota a Adriena Monka a Poirotovské je i vedení příběhu,akorát je obohacené o řadu dementních lupičů,šílených scén a celé to je vlastně taková groteska.Moc se u toho nezasmějete,ale zároveň vás to nijak extra nesere a neuráží.Tomuhle typu filmu já říkám nedělní jednohubka,které chybí koule na kino,ale na DVD vás zabaví.Scénáristovi se musí nechat neprokouknutelná pointa,jakkoliv je klišoidní.55%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Možná to trpí přílišnou překombinovaností a při chvilce nepozornosti se divák může ztratit, ale mě se to i tak líbilo. Dvě naprosto rozdílné bandy lupičů v jedné bance mi přišly jako skvělý nápad a na jedničku vyšlo i jejich herecké obsazení. Zejména dvojka pokérovaných moulů, pohybující se v sedmé stovce na žebříčku bankovních zlodějů, byla výborná. Stejně tak zbytek aktérů v čele s přehrávajícím Patrikem Dempseym, který si svou roli užíval. Takovéhle pohodovky si nechám líbit. 80% ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Teda hodne je tu cittii vplyv Nemecka, a Nemci nemaju az taku kultovu kinematografiu, len obcas sa im podari nieco suprove ako Klepani na Nebeskou Branu. Tuna ide sice o dobry scenar, ale ten je utopeny v reziserskej rutine a nezazivnosti, + v strede vladne velka nuda. Takto najlepsimi filmami Mynkoffa ostavaju Mysak Stuart Little 1 a 2. 64 % ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímků o bankovních loupežích není nikdy dost a tak tu máme další a zamotanější než kdy dříve. Ono to vlastně hodně inklinuje k tarantinovskému stylu, ale zůstalo to někde na cestě. Po dějové stránce se tu sice zajímavě podvrací veškerá pravidla tohoto žánru, ale i přes zajímavé charakteristické postavy to ztrácí své aspekty už v samotných základech. Vývoj děje je zamotaný až moc a také je snad zbytečně moc i postav. Jedná se o akční komedii, kde některé postavy občas spadnou až do sitcomu, tudíž o nějakém napětí nemůže být řeč. Finále může být překvapivé, avšak jak pro koho. Co postava, to jistý druh inteligence a skrytá záhada. Všechno se to podivně tetelí, jedna hláška se snaží převýšit druhou, a chvilkama, jako by se v tom bláznovství zastavil čas. Zkrátka to nějak v tom tetelení občas ustrne, aby to za nějakou další bláznivinou zase o nějaký ten kousek poskočilo dál. Vyloženě nudný snímek to ale zase není. Jen to chce určitý druh smyslu pro humor a hlavně sledovat kde se co děje, neboť i nelogičnosti mají se vším co dočinění, často zachází ve zmatek. Svým způsobem tedy snímek pobaví, ale vracet se už k tomu zřejmě nikdo nebude. ()

Nicole32 

všechny recenze uživatele

Tento film je pre mňa rozdelený na dve polohy. Prvá sú scény s Patrickom Dempseym, Ashley Judd a ďalšími rukojemníkmi. Na tých som sa celkom zabávala a brala som ich veľmi odľahčene. Patrickovo správanie niekomu môže prísť otravné ale mňa bavilo. Aj keď je pravda, že je až šokujúce ako geniálne vyrieši celé sprisahanie v banke.Lenže potom sú tu scény s lupičmi, ktoré majú občas pôsobiť komicky a potom zase vážne. Tí dvaja blbci mi teda vtipný nepripadali, skôr mi prišli otravný. Ak by to bolo vo všetkých ohľadoch poňaté ako komédia tak by to vypálilo oveľa lepšie. Takto je to priemer. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoliv se po výbuchu bankomatu objevují bankovky v hodnotě jednoho amerického dolaru, není v tomto typu bankomatů na území Spojených států ve skutečnosti možné vybrat bankovky menší jak 5 amerických dolarů. (Conspi)
  • Vůbec první oběť byla zastřelena zbraní Beretta typu 92FS. (Conspi)

Reklama

Reklama