Reklama

Reklama

Zlé královně (Julia Roberts) se podařilo získat vládu nad královstvím. Uprchlá princezna (Lily Collins) se však svého výsostného práva jen tak snadno nevzdá a rozhodne se jednat. Za pomoci sedmi vynalézavých trpaslíků začíná plánovat odvetu. Sněhurka ožívá v novém dobrodružném příběhu plném lásky, ale i žárlivosti a zrady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (689)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Vizuální stránka je skutečně kouzelná, humor značně infantilní, ale tři hvězdy dávám stejně jen za Lily Collins. Ten její Disney face je prostě rozkošný a výrazné obočí zase trademark jako prase, vy jistě dokonalé držky! Závěrečný výsměch Hollywoodu ze strany jeho kámoše z Bollywoodu mě hodně pobavil. Singh má koule. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tak som si dal aj túto druhú Snehulienka za rok 2012 a aj keď som nemal v pláne sa na to vôbec pozrieť, nakoniec to nebolo najhoršie. Zatiaľ čo SnowWhite and the Huntman bol dospelejší a akčnejší kúsok, ktorý moc nevychádzal s rozprávkovsti Mirror Mirror je rozprávka v každom ohľade. Vidno to už podla vizuálnej stránke, ktoré je spracovaná fakt úchvatne. Rovnako ako aj v ten druhej Snehulienka aj tu sa Casting celkom podari. Julii Roberts ako zlej kráľovnej padne táto rola ako uliata, to iste platí aj o nádhernej a roztomilej Lilly Collins, do ktorej by som sa asi fakt nemal problém zaľúbiť. V celku sa jednu a fajn rozprávočku, ktorá občas pobaví, ale nič moc nestrhne a neprekvapí. 65% - 3* ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Z těhle dvou letošních Sněhurek je pro mě tahle jasný poražený. Julia Roberts sice byla vtipná, ale celý film neuhraje. Oproti ní byla Lily Collins s naprosto příšerným obočím nudná a se svým pisklavým hláskem dost otravná. V celém filmu sice bylo poměrně dost vtipných scén, ale celek mi přišel příšerně naivní (a samozřejmě si nemohli odpustit ubohé pěvecké/taneční číslo nakonec, které mě přímo zhnusilo). 3* ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Děsil sem se Singhovy Sněhurky, protože jsem se bál, že bude nevkusná, přeplácaná a trapná. A on si zatím natočil svěží pohádkovou komedii, která si dělá srandu především sama ze sebe, drží si jakýsi feeling klasických Disneyovek a navrch dokáže stále udržet jasný Singhův rukopis (kostýmy, závěrečná "Disneyovská" píseň je vlastně jako z Bollywoodu)... Veliké překvapení a srandy kopec, zároveň ale řemeslně velmi na výši. Lily Collins má pořád Brežněvovo obočí, ale přesto je tu nádherná... ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Tarsem Singh je výjimečný režisér, jehož snímky jsou zaplněny hezky orientální obrazotvorností. V Mirror Mirror si podle mě mohl vyhrát ještě více a udělat to třeba temnější, ale vsadil na pohádkovost a v některých pasážích nám předvedl relativně klasický bollywood. Ačkoliv mi jeho předchozí snímky přišly zajímavější, nemůžu téhle Sněhurce upřít originalitu - výborná mi pak přišla především Julia Roberts v roli zlé královny, která mě svými vtipnými uštěpačnými hláškami opravdu dostávala celý film. ()

Galerie (114)

Zajímavosti (18)

  • Pri pohľade na prvé zábery z nakrúcania boli tvorcovia prekvapení a tvrdili, že by začarované zrkadlo na kráľovninu otázku: "Kto je najkrajší na tejto zemi?" určite nemalo odpovedať: "Ty pani, si nádherná, ale najkrajšia je Snehulienka". Julia totiž v krvavočervených šatách a korunke pôsobí naozaj očarujúco, až je nemožné si predstaviť, že bude nevinnej mladej Snehulienke hádzať na jej ceste za šťastím polená pod nohy. (Aberforth)
  • Původní scénář obsahoval scénu mezi polonahým princem (Armie Hammer) a královnou (Julia Roberts), ve které Královna (Julia Roberts) vyzdvihuje, jak hebký je jeho hrudník. Tato scéna byla posléze vymazána, protože Armie Hammer si pro scénu oholit hrudník odmítl. (Aurum)
  • Režisér Tarsem Singh odmítl v postprodukci předělat film do 3D, pokud by se na této práci nepodílel výhradně on sám, což by údajně zabralo další rok práce. Nechtěl prý, aby film dopadl jako snímek Harry Potter a Relikvie smrti – část 2 (2011). (Brousitch)

Související novinky

Pýcha, předsudek, zombíci a Sněhurka

Pýcha, předsudek, zombíci a Sněhurka

05.05.2013

Spisovatel Seth Grahame-Smith se loni pokusil dobýt Hollywood. Nedařilo se ale ani adaptaci jeho Abrahama Lincolna: Lovce upírů, ani Temným stínům, ke kterým napsal scénář. Přesto se chystá další… (více)

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

10.01.2013

Nikoho asi nepřekvapí, že se žádné překvapení nekoná. Letošní nominace na Oscary jsou opět nudně konzervativní a předvídatelné. Emoce opět budí spíš nenominování některých filmů – fanoušci Temný… (více)

Marco Polo – žhavé zboží?

Marco Polo – žhavé zboží?

31.05.2012

Vypadá to tak. V současnosti totiž existuje několik projektů, které chtějí mapovat život slavného benátského cestovatele z druhé poloviny třináctého století. Každý je úplně jiný – třeba seriál… (více)

Reklama

Reklama