Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daniel a jeho učitel pan Miagy se ocitají na počátku dalšího karate dobrodružství pro mládež. Nad Danielem se totiž stahují mraky. Agresivní učitel karate, jehož Daniel svým vítězstvím v prvním filmu znemožnil, se zvedá z prachu poražených a společně se svým nechutně bohatým a podlým žákem chystají rafinovanou pomstu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Via 

všechny recenze uživatele

Další pokračování Daniela a pana Miagyho, kdy jen čekáte, oč půjde tentokrát... Nepřijde mi, že by se z tohoto snažili tvůrci co nejvíce vytřískat peněz a proto natočili třetí pokračování... kdyby tak bylo, proč by nepokračovali dále - náměty by se našli... Leč pokračuje se v nácviku karate, které se nikdy nemůžete naučit tak (ostatně jako všechno ostatní), že byste si mohli říct - umím vše... více se mluví o bonsajích, o cti a zákeřnosti, o životě... Doporučuji, když nebudete očekávat něco ve stylu novodobého Karate Kid, které ale je opravdu klišé nad klišé... ()

messi@h 

všechny recenze uživatele

Solidních 65%. Někdy se mi tady na CSFD chce křičet: Začněte už proboha používat vlastní hlavu a neopičte se po tom, co napsal někdo jiný před vámi!!! Jinak si nedovedu vysvětlit zdejší nízké hodnocení. Karate Kid (a tím myslím všechny tři díly) možná obecně dostává o nějaký ten bodík méně díky tomu, že navzdory názvu se v podstatě nejedná o akční film. Spíš je to film o přátelství, o hledání cesty životem, o hledání rovnováhy. Samozřejmě se ale nejedná o nějaký hluboce meditativní film, pořád je to víceméně odpočinková záležitost. Ale příjemně natočená. Prostě to co vidí většina jako negativum (=málo akce), já vidím jako pozitivum. A jestli hlavní hrdina dělá karate dobře nebo špatně, to mě opravdu netrápí... Podle mě osobně trojka není o nic horší než druhý díl, řekl bych dokonce, že je lepší. ()

Reklama

Ravi 

všechny recenze uživatele

Pokračování neztratilo mnoho na kvalitě, avšak vidět potřetí stejnou omáčku jednoho omrzí. Pokud jste fandy "Karate Kid" hvězdu si přidejte, ale mě třetí pokračování neokouzlilo natolik, abych ho musel vidět znovu. Snad jenom záporák byl tentokráte trochu výraznější, jinak ale film tápe v klišé. Tentokráte i divák neznalý tohoto sportu sezná, že něco není v pořádku. Slabé a nedůstojné zakončení. 40% = 2/5 ()

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Čože? Prvý diel bol skvelý, druhý tiež, hoci mal svoje chyby, no pri tomto som mal pocit, akoby som pozeral úplne iný film. Martina Koveho mali odstaviť už v prvom filme a ten nechutne arogantný záporák s ulízanými vlasmi pôsobí v tomto dieli ako päsť na oko. Herecké výkony meh, Ralph vyzeral v porovnaní s predošlými dielmi ako úplný amatér. Bolo nám toto treba? Jednu hviezdu za "Pata" Moritu a Ralpha Macchia. Inak film, ktorý zrejme chcel vyťažiť zo slávy dvoch starších súrodencov, no nejak mu to nevyšlo. ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Oba první díly se mi líbily (teda první asi o dost víc než druhý), ale třetí díl - to je snad jen hodně nepodařený vtip !!!? Takhle pokazit dobrý dojem z předchozích dílů - John G. Avildsen snad musel být po celou dobu natáčení pořádně sjetej. Ještě štěstí, že ho nenapadlo točit díl čtvrtý, to už bych asi fakt nerozdýchala. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • V severoamerických kinech film utržil 39 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama