Reklama

Reklama

Karate Kid 3

  • USA The Karate Kid, Part III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Daniel a jeho učitel pan Miagy se ocitají na počátku dalšího karate dobrodružství pro mládež. Nad Danielem se totiž stahují mraky. Agresivní učitel karate, jehož Daniel svým vítězstvím v prvním filmu znemožnil, se zvedá z prachu poražených a společně se svým nechutně bohatým a podlým žákem chystají rafinovanou pomstu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Sice chápu proč je to tak špatně hodnocené, ale mě prostě baví tahle série. Pořád se ve filmu něco děje a i když se mi chování Daniela příliš nelíbilo v tomhle dílu, plus ta jednoduchost celého snímku...... JÁ SI TO UŽIL! Především musím vypíchnout finále to mě bavilo ze všech třech dílů nejvíce, hlavně hudba se mi líbila. Ano ten film je hodně jednoduchý, hloupý, místami naivní, jenže kvůli těm 30 % jsem očekával katastrofu a z nějakého důvodu mě to bavilo. Pokud jste opravdoví fanoušci série Karate kid plus i seriálu Cobra kai, tak se i u tak špatně hodnocené trojky zabavíte. Hlavně je tady nejlepší záporák celé série - Terry Silver. Jakožto fanoušek dávám 3 hvězdy. 5,5/10 ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Chvíli jsem váhal nad odpadem, protože tak nesympatickou postavu jakou je v tomto díle Daniel jsem dlouho nikde neviděl. Nakonec se smiluju a kvůli těm krásným bonsajím dám jednu hvězdu, s odřenýma ušima. A nesmím přemýšlet nad tím stupidním scénářem nebo směšnými záporáky, jinak si to ještě rozmyslím. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $12,5milióna║Tržby USA $38,956,288║Tržby Celosvetovo $43,600,000║ 2023 si dávam repete a troška nerozumiem taj zášti na toto pokračovanie. Hlavne keď sa tretí film moc nevymyká nasadenej úrovni predošlích dielov. Samozrejme je to už taký stereotyp bytia a nebytia ale aj tak sa na to dá ešte pozerať. Príchod novej zákernej postavy Terry Silvera tam razantne rozvíri vody a dá tomu iný nádych. /50%/ ()

spygirl 

všechny recenze uživatele

Ty brďo, co to s váma je, lidi, jste normální????? Dát tomuto DNES JIŽ KULTOVNÍMU FILMU TAK MÁLO JEN 32% ??!!!!!!!!!!?? Znám stovky (!!!) filmů, které jsou tady totálně nadhodnoceny a přitom se na ně pomalu nedá koukat!!!! 3. díl Karate Kid je - podle mě - úplně nejlepší a dnes se už takovéto filmy netočí. COBRA KAI tady má slušné hodnocení, přitom pozdější řady nejsou o nic lepší, než tento 3. díl. Nechápu to, nepobírám to, jak se někteří vysmívají kultovním snímkům. Asi si léčí vlastní komplexy, chudáčkové, je mi takových osob upřímně líto. ()

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Velice slabý odvar předchozích dvou filmů. Z kopce šlo prakticky všechno - hnusná kamera, zhlouply dialogy i Danielovy navztekané monology, přitroublý scénář. To ani nemluvím o tom, že autoři poprvé přišli se zcela "zlými" postavami, které máte chuť zabít od začátku do konce. Prakticky urážka těch prvních dvou. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • V severoamerických kinech film utržil 39 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama