Reklama

Reklama

Karate Kid 3

  • USA The Karate Kid, Part III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Daniel a jeho učitel pan Miagy se ocitají na počátku dalšího karate dobrodružství pro mládež. Nad Danielem se totiž stahují mraky. Agresivní učitel karate, jehož Daniel svým vítězstvím v prvním filmu znemožnil, se zvedá z prachu poražených a společně se svým nechutně bohatým a podlým žákem chystají rafinovanou pomstu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Čože? Prvý diel bol skvelý, druhý tiež, hoci mal svoje chyby, no pri tomto som mal pocit, akoby som pozeral úplne iný film. Martina Koveho mali odstaviť už v prvom filme a ten nechutne arogantný záporák s ulízanými vlasmi pôsobí v tomto dieli ako päsť na oko. Herecké výkony meh, Ralph vyzeral v porovnaní s predošlými dielmi ako úplný amatér. Bolo nám toto treba? Jednu hviezdu za "Pata" Moritu a Ralpha Macchia. Inak film, ktorý zrejme chcel vyťažiť zo slávy dvoch starších súrodencov, no nejak mu to nevyšlo. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Sice chápu proč je to tak špatně hodnocené, ale mě prostě baví tahle série. Pořád se ve filmu něco děje a i když se mi chování Daniela příliš nelíbilo v tomhle dílu, plus ta jednoduchost celého snímku...... JÁ SI TO UŽIL! Především musím vypíchnout finále to mě bavilo ze všech třech dílů nejvíce, hlavně hudba se mi líbila. Ano ten film je hodně jednoduchý, hloupý, místami naivní, jenže kvůli těm 30 % jsem očekával katastrofu a z nějakého důvodu mě to bavilo. Pokud jste opravdoví fanoušci série Karate kid plus i seriálu Cobra kai, tak se i u tak špatně hodnocené trojky zabavíte. Hlavně je tady nejlepší záporák celé série - Terry Silver. Jakožto fanoušek dávám 3 hvězdy. 5,5/10 ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1984 mal premiéru snímok "Karate Kid". Malo to obrovský divácky úspech. Do dnes je to považované za jeden z kultových snímkov z osemdesiatych rokov minulého storočia, ktorý musí poznať každý seriózny priaznivec americkej kinematografie. Dal som tomu štyri hviezdičky. O dva roky neskôr bolo vyprodukované pokračovanie "Karate Kid 2". To už sa do kategórie kultových snímkov nezaradilo, ale aspoň potešilo skalných fanúšikov pôvodného filmu. Ja som mu dal tri hviezdičky. V roku 1989 sa objavila aj tretia časť "Karate Kid 3". To už však bol totálny prepadák. Úplne zbytočné kopanie do mŕtvoly. Oproti svojim dvom predchodcom je to až hanebne odfláknuté, nudné, nezaujímavé. Absolútne zbytočné, kŕčovité pokračovanie, ktoré radšej ani nemalo vzniknúť. Malo by sa to volať "Karate Shit". Viac ako jednu maličkú hviezdičku tomu dať nemôžem. * ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Těch 112 minut už mi nikdo nevrátí:( Jeden týpek se učí se svým mistrem dýchat a rozjímat. Druhej láme prkna vejpůl. První celej turnaj dostává na tlamu a pak v poslední sekundě dá jeden chvat a celý zápas vyhraje. Druhý ačkoliv je nepochybně lepší a silnější, prohraje. No trapas na entou a to ani nemluvím o těch bonsajích a té přítelkyni. Ani o tom jak ten šedivý kmet hází těma mafošema. Jediná postava sympatická je záporňák Silver, za toho dávám jednu hvězdičku. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Po třetí stejní lidé, stejný cíl, jiná holka, přitvrzené pojetí z obou stran až do extrému. Bohužel neexistují české titulky, takže sem musel používat svou 6 semestrální angličtinu, to mi zároveň pomohlo pochopit, že Daniel dospěl v uřvaného (v minulých dílech vyrovnaný hlas, vystřídal jekot) spratka nijak se nelišícího od svých soupeřů. Soupeři intrikují jako mafie, celé to ztratilo jakékoliv kouzlo z hlášek, umění, je to jen hon za podpisem a následnou bitkou na turnaji. Dokonce to nudí natolik, že píši komentář ve 2/3 filmu a budu přemýšlet zda to někdy dokoukám. Bůh ví proč dávám * ... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • V severoamerických kinech film utržil 39 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama