Reklama

Reklama

Karate Kid 3

  • USA The Karate Kid, Part III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Daniel a jeho učitel pan Miagy se ocitají na počátku dalšího karate dobrodružství pro mládež. Nad Danielem se totiž stahují mraky. Agresivní učitel karate, jehož Daniel svým vítězstvím v prvním filmu znemožnil, se zvedá z prachu poražených a společně se svým nechutně bohatým a podlým žákem chystají rafinovanou pomstu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Velice slabý odvar předchozích dvou filmů. Z kopce šlo prakticky všechno - hnusná kamera, zhlouply dialogy i Danielovy navztekané monology, přitroublý scénář. To ani nemluvím o tom, že autoři poprvé přišli se zcela "zlými" postavami, které máte chuť zabít od začátku do konce. Prakticky urážka těch prvních dvou. ()

anais 

všechny recenze uživatele

Zatímco první a druhý díl se snažily vyprávět klasický příběh žáka a jeho učitele, a ještě to dokázaly okořenit akcí stravitelnou i pro mládež, tak třetí díl je plnohodnotné béčko s ultrašíleným bláznivě se smějícím záporákem a absencí jakékoliv logiky. Ve filmu neplatí žádná pravidla. Daniel se celou dobu chová jako naprostý idiot který pokazí na co šáhne, a pan Miagy je tu jakousi loutkou bez názoru, který čeká až se vše vrátí do starých kolejí...  Ale i tak mi to mimózní pojetí přišlo celkem zábavné, i když spíš jako příklad dobové nesoudnosti, než jako plnohodnotné pokračování. Pro našince stojí za zmínku Jan Tříska v roli mafiánova sluhy. ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

No toto, to bylo něco strašnééého. Uřvanej Karate Kid z jedničky nám vyrostl v ještě uřvanějšího, otravnýho fracka na odstřel, pan Miaga chudák musel mít sakra nálož flegmatismu, že toho smrádka nepokosil už v díle druhým, kterej jsem naštěstí neviděla. Jo, a myslím, že tam šlo celou dobu o nějaký bonsaje. Fakt dost parádní biják! ()

Milodar 

všechny recenze uživatele

Vše při starém, šampion Russo se tentokrát dá na podnikání. Hlavní roli zase hraje malý osvícený děda Miyiagy. Russo se zase vyptává, diví se, stále neumí karate až do chvíle, než se začne soustředit po moudré japonské radě "yu mas fokas". Tvůrci tentokrát přidali novou dějovou linku, která by vydala na samostatný film, a to horolezectví. Slaňování a vytahování na laně je skutečnou bonsaí mezi horolezeckými filmovými scénami. ()

SkyCaptain odpad!

všechny recenze uživatele

Překvapivě plně souhlasím se slovy režiséra - o svém díle podle Wikipedie řekl: In 2015, director John G. Avildsen himself called the film "a poor imitation of the first one" and "a horrible movie". Tak si tak. Jo a pokud někdo podobně jako já shlédl celý film a neviděl tam hrát Jana Třísku tak koukněte sem - https://thekaratekid.fandom.com/wiki/Milos_Dadok ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • V severoamerických kinech film utržil 39 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama