Reklama

Reklama

Odvážní

  • USA Courageous (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Čtyři muži, jedno motto: "Pomáhat a chránit". Jako služebníci zákona čelí nebezpečí každý den. Jenomže poté, co se tragédie dotkne i jich samých, musí se i tito otcové vypořádat se svými nadějemi, strachem a vírou. Tento zápas jim přinese rozhodnutí, které ovlivní celý jejich dosavadní život.
Spolu s akcí, dramatem a humorem se čtvrtý film od Sherwood Pictures zaměřuje na heslo „obrátit srdce otců k jejim dětem a srdce dětí k jejim otcům.“ Duše budou pohnuty, jejich srdce podstoupí výzvu… výzvu být statečný. (Chorcheus)

(více)

Videa (31)

Trailer 1

Recenze (68)

Sofia 

všechny recenze uživatele

Křesťanská agitka, která se začne zajídat už po půl hodině. Ježíšovo utrpení a Bůh na diváka vykouknou každých pět minut (dokonce i dětské obrázky na lednici obsahují kříž) a nevěřícímu skeptikovi to až nahání husí kůži. Pár policejních honiček a dva povedené vtipy (Snake King a I love you, boss) to bohužel nezachrání. ()

prengelo odpad!

všechny recenze uživatele

Druhý diel požiarnickej trapošiny, tentoraz z policajného prostredia. Škoda strateného času pri pozeraní tohto odpadu. Pri "prvej" kresťanskej ságe som nedokázal presvedčiť samého seba, aby som to dopozeral do konca. A musím uznať, že to bolo rozumné rozhodnutie. Pri "dvojke" som sa donútil a tým skazil bodové hodnotenie. Prvých 40 minút *** a zbytok --***** . Pri výbere filmu budem musieť viac pozerať aj na režisérov a obsah. Potom by sa nestalo, že takéto niečo si prinesiem domov na pozretie. Na konci filmu som na konferenčnom stolíku hľadal vypolstrovaný košík na hodenie eura, aby cirkev bohatla ešte viac. ............................................................................................................................................................................................................................ AGITOVAŤ: vystupovať (obyč. verejne) za nejakú myšlienku al. proti nej • robiť agitáciu • presviedčať • získavať: agitujú, presviedčajú, získavajú ľudí, aby volili ich stranu • horliť: agitovať, horliť za dobrú vec • kortešovať (získavať voličov, expr. horlivo sa za niečo zasadzovať) • prehovárať • nahovárať • navrávať (na niečo) (slovník cudzích slov) ()

Reklama

amica 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem příběh, který mě osloví a hlouběji se dotkne, ale cítím spíš rozpaky. Působí na mě trochu falešně a nevěrohodně. Původně hluboké téma zde často vyznívá jako prázdné (či přehnaně patetické) fráze. I přes naléhavost poselství, které se snímek snaží vyjádřit, mu věřím asi jako nezvanému návštěvníkovi u mých dveří mávajícímu zaručeným receptem na štěstí. ()

speedy7929 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa týkal jednej z mojich obľúbených filmových tém: Polícia, drogy, ghetto. Príbeh sa týka 4 policajtov, ktorý si chránia svoj rajón pred dílermi. Okrem policajnej témy má tento film aj kresťanský význam, keďže jedna z hlavných postáv silno verí v Boha a v jeho dobro na zemi. Má to vtip, má to myšlienku, má to akciu. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Tenhle film????!!! Pro mě naprosto dokonalý!!!!!! Prvních cca 15minut nuda, šeď, typický americký styl zpracování filmu, ale najednou totální obrat. Má všechno, co má správný film mít.. přestřelky, bitky, zlo vs. dobro, víra, láska a chudoba. Emoce se při sledování, například v "husině po celém těle a slz v očích" se musí projevit snad u každého člověka. Konečně snímek, který něco řiká lidem a ne jenom nějaká vymyšlená nebo ubulená nebo přeakčněná s***. Bohužel ho může obdivovat asi jen ten, kdo už něco v životě zažil a ví, co je doopravdy důležité. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Film získal od Konference katolických biskupů oddělení pro film a vysílání (USCCB) známku A-II, což znamená "morálně nezávadné pro dospělé a mládež". (AGAMENON)
  • Alex Kendrick tento film napsal, režíroval, produkoval a navíc si i zahrál jednu z hlavních rolí. (Amper01)
  • Zhruba polovina herců a štábu byli dobrovolníci z církve, která na filmu spolupracovala. (KrestanFilms)

Reklama

Reklama