Reklama

Reklama

Tugger - Džíp, který chtěl létat

  • USA Tugger: The Jeep 4x4 Who Wanted to Fly
všechny plakáty

Obsahy(1)

Před mnoha lety jednomu takovému jménem Tugger zaměnili ventilátor v chladičiza vrtuli z letadla a on měl od té doby jeden velký sen – stát se letadlem!A když svou armádní kariéru ukončil na jednom malém letišti, byl o krůček blíž jeho uskutečnění. A to je také začátek našeho příběhu. Dámy a pánové, holky i kluci. Přichází TUGGER - džíp, který chtěl létat a s ním nejbláznivější příběh, jaký jste kdy viděli. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tugger od Uránie vypadá jako hodně laciný klon Cars. Animace jsou spíše podprůměrné, pokud si tvůrci dali nějakou práci s detaily, tak maximálně na hrdinech příběhu. Prostředí kolem nich je většinou holá placka pastelové brarvy...Kdo zná - Autobusy v jednom kole (TV seriál) tak přesně v tomto duchu dějově i zpracováním příběh je. Děti to samozřejmě tak nevnímají a syna příběh celkem bavil. Tugger je válečný veterán - pravý Jeep Wyllis po němž se od té doby džíp říká všem terénním autům všech značek světa... Stojí zaparkovaný na letišti v jednom skladu a nikdo jej vlastně nepotřebuje. Navíc je nešika a tak na sebe poutá pozornost hlavně kvůli svým průšvihům. Díky letecké vrtuli, kterou mu za války nouzově dali místo té co měl prostřelenou v chladiči sní o tom, že jednou bude létat... Děj se odehrává dávno po válce. - Drobotinu tak tento snímek (hlavně kluky) z letištního prostředí může pobavit, máme zde např. i nouzové přistání starého B25 Mitchelu... labužníci animáků zmlsaní Pixarem či Dysneym touto pohádkou nejspíše opovrhnou. -- Jenže ono vidět Shreka, či Hledá se Nemo 300x po sobě také není žádný med, jistě to znáte :-))) a pak přjde vhod i Tugger - džíp, který chtěl létat. * * ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Průměrný příběh, adekvátní hudební složka, podprůměrná animace a český dabing, ale jedno zkouknutí se dá přežít. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Už lacná a vizuálne nepodarená 3D animácia napovedá, že sa nebude jednať o žiadnu slávu. Tuctový príbeh o naplňaní snov tomu dáva iba za pravdu. Naviac mi prišla hlavná postavička pojašeného džípu nesympatická. ()

Reklama

Reklama