Reklama

Reklama

Izolator, The

všechny plakáty
Horor / Krátkometrážní
Česko, 2010

Recenze (7)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

S režisérem Vojkůvkou mám již od samého počátku problém. Samozřejmě že ne osobní, nýbrž s jeho tvorbou. Nevím, prostě mi moc nesedí a hlavně on není vůbec špatný režisér, má i hodně dobré nápady, ale to jejich zrealizování má dost slabin. Kupříkladu tady v tomto jednominutovém snímku: na tu chvilku vcelku přijatelný pokus o atmosféru – hudební / zvukový doprovod OK, ale zahrání oběti (totálně nevěrohodné – hlavně to její sunutí k zemi…)… ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jedná se pouze o pseudofilm, který byl použit ve filmu "Total Detox" Romana Vojkůvky, a tak je nutné jej také brát. Jako nápad na zajímavou ikonickou postavu slasheru to vůbec není špatné, ale je to jen ukázka, v podstatě taková upoutávka. Kdyby přišel film v celovečerní podobě, teprve by to bylo něco. Takhle dobré, ale jen na krátký dojem. Schopnosti autora jsou ale vysoké. ()

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Dvě * jen tak za snahu, protože v ČR se točej snad jenom srdcobolný dramata. Takže každej úchyl se zbraní dobrej. Tady jde bohužel o těžce amatérskou práci, včetně dost nepovedenejch střívek. 30% ()

salome 

všechny recenze uživatele

samotné natáčení bylo nejlepší, kdy za dveřmi, policie slyšící křik začala bušit "otevřete", při otevření pak málem vystřílela zásobníky, neb před nimi spousta krve, nůžky zdvižené nad obětí, střeva, ...ale taky kamera, režisér a na kameramana po všem tom křik - "proč jsi to netočil?!!!" :-) ()

Reklama

Reklama