Reklama

Reklama

Sourozenci Addison (Eric Bana) a Liza (Olivia Wilde) jsou na zběsilém útěku z kasína, které právě vyloupili. Cestou havarují a na místě zůstává mrtvý policista. Addison a Liza se rozdělují a každý dál prchá svojí cestou. Vysílené Lizy se ujme bývalý boxer Jay (Charlie Hunnam), který se vrací domů oslavit Den díkůvzdání. Právě tam se ale oba uprchlíci znovu setkávají a jejich nesmlouvavý souboj překročí všechny hranice rodinných limitů. (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (203)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Je to docela umění natočit zasněženou kriminálku s tolika mrtvými, aniž by v ní byl alespoň ždibec mrazivé atmosféry. Největší zápor je mizerný scénář a šablonovité postavy. V zápletce se snoubí naivita s tupostí, a vyjma finální scény je vše zoufale neoriginální. Hlavním tahounem jsou tak herci. Obsazení je hodně slušné, dokonce až rozmařilé, na to jak je film špatný. Charlie Hunnam je machr a i když film měl být původně o někom jiném, on si ho dokázal ukrást sám pro sebe. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Nenápadně působící a neprávem přehlížený snímek. Už jen zasněžená atmosféra dělá hodně, příběh není úplně z řady těch tuctových a těch pár akčních scén má grády. Herecké obsazení rovněž nezklame - charismatičtějších (a dlužno říct neprvoplánových) záporáků než je Addison Erica Bany poslední dobou v žánrových vodách moc nepobíhá. Olivia Wilde není jen krásná, ale ani v tomto patriarchálním prostředí se vedle všech těch chlapáků neztratí, potěšil i dosud pro mě neznámý Charlie Hunnam. Škoda kapku nevyužitých příležitostí pro Krise Kristoffersona či Treata Williamse a nedotažených a pouze lehce načrtnutých vedlejších postav. Jinak by se tenhle ledově promrzlý stylový thriller mohl zařadit po bok Coenovic Farga. 85%. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Celkom dobre sa na to pozerá, ale k štvrtej hviezde tomu chýbalo mnoho. V prvom rade je tu nie príliš vydarený scenár, ktorému akoby pred natáčaním niekto vytrhol prvé i posledné strany a režisér natočil iba to najzaujímavejšie uprostred. Sústredil sa na akčné scény a vraždy, sú tu letmo nadhodené vzťahy, lepšie sú na tom konflikty a vyhrotené situácie, no na množstvo detailov sa zabudlo. Odkiaľ a kam v úvode idú, ako presne sa k peniazom dostali ( banková lúpež by predsa bola ideálnou scénou na úvod), kde presne skončili, chýbal prestrih na ľudí, ktorým E. Bana daroval časť peňazí, čo presne sa stalo s tým zápasom, z čoho bol obvinený a na ako dlho...Mnoho otázok na ktoré divák nedostáva uspokojujúce odpovede. Nakoniec dosť priemerné, ocenia ho najskôr fanúškovia E. Banu, ktorý si tu zahral rolu, v ktorej ho často nevidíme. Množstvo známych tvárí, ešte nerobí z filmu - FILM...60%. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Deadfall nabízí prostý komorní příběh, který se do letošní zimy hodí tím spíš, že je k ní silně kontrastní. Už dlouho vám u filmu nebylo tak chladno. Nečekejte ani krimi, ani thriller, snad jen mírné drama. Silně to vyvolává vzpomínku na Fargo - sníh, cajti, krev. Ale není tu Buscemi & Stormare. Erik Blána se ovšem dost snaží a pomalu tak aspiruje do mé topky. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nadstandartní obsazení, poměrně obyčejné kulisy. Eric Bana si záporáka vychutnává a člověk má tendenci mu fandit, Olivia je tu nádherná a všichni ostatní hrají skvěle. Příběh rozhodně není předvídatelný, ale je tak nějak... ničím nevybočující. Poselství není nijak extra, jen krev není víc než voda. Pozitivní pocity, ale převládají. Palec nahoru. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Zatiaľ čo film sa údajne odohráva v Michigane v okolí Detroitu, ranná scéna sa odohráva v Dunn's Delicatessen a Dominion Square Tavern, čo sú rozpoznateľné orientačné body na Metcalfe Street v Montreale. (Arsenal83)
  • Počas úvodnej sekvencie narazí unikajúce auto do jeleňa, ktorý rozbije čelné sklo a pokryje ho krvou. Na nasledujúcich záberoch, ktoré ukazujú, ako sa auto vymyká kontrole, je čelné sklo neporušené a bez poškodenia. (Arsenal83)
  • Olivia Wilde byla v průběhu natáčení scény, kde její postava téměř umrzne, skutečně pouze v minisukni. Tyto záběry vznikaly v Kanadě. (betyn)

Reklama

Reklama