Reklama

Reklama

VOD (1)

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (255)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Napad to rozhodne spatnej neni. Navic James je pro roli naprosto genialni, trochu zhubnul, takze mu clovek ty bitky veri a komedialniho talentu ma dost. Navic zacatek, kdy mu je nejaky vyucovani u prdele je fakt sranda. Jenze postupem casu je film tak nejak furt stejnej a zacne se hrat na dojemnou notu. Ne ze by se na to koukalo spatne, bitky jsou fajn a sem tam se nejakej for najde, jen to proste neni nejaka forama natriskana zabava. Ale ty 3* to da. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

V popisu žánru mi chybí ještě sci-fi, protože Kevin James prostě nemůže bojovat v UFC. Na druhou stranu si zaslouží megarespekt za to, co provedl se svojí postavou. Tlouštík z Hitche je minulostí. Ve středním věku se dostat takhle do formy chce pořádnou dávku vůle. Opravdu klobouk dolů. Jinak je to veskrze příjemná komedie s dějem jako Warrior. Uteklo mi to rychle, bavil jsem se, jen to bylo všechno až tak moc snadný, že jsem u finálního boje vůbec necítil emoce (a že se o ně tvůrci snažili). ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tak teprve teď jsem doopravdy ocenil Zkaženou úču. Profesor v ringu je tak otravnou variací zmíněného filmu, že snad ani není možné, aby jeho autoři mysleli všechno vážně. Nicméně přesvědčovat se o tom, že celá ta nudná hodina a tři čtvrtě byla rafinovanou parodií, opravdu nehodlám. Snůška nejmožnějších klišé (od patriotistických po náboženské, víru v sebe sama a tak dále) s nepříliš vtipným komikem v hlavní roli a se Salmou Hayek v další úloze, v níž doslova ubíjí svůj talent (ale svůj půvab naštěstí ne). Několik vtipných okamžiků se sice vyskytlo, ovšem i tak... Žádná sláva, tenhle zápas Hollywood projel už v prvním kole. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Milá a absolutně nanáročná komedie o profesorovi, který se snaží zachránit jinému profesorovi hudební kroužek a začně proto se věnovat ultimátním zápasům. Jelikož nejsem úplně vzdálen světu UFC, tak proto se mi tento snímek líbil asi o malinko více. Ale je pravda, že kdyb Kevin James dostával ve skutečnosti, tak jako zde, tak by nevydržel stát ani minutu!!! Pokud se přes toto přenese, zjistíte, že ikdyž jsou ty zapásy jsou jen na oko, tak kupodivu to nevypavá tak zle, jak by mohlo a toho si docela cením :) Máme tady také Salmu Hayek, mojí oblíbenkyni, ale bohužel její role je neskutečně tuctová a cudná :) Ale potěšilo mě cameo Joea Rogana, ten chlap je prostě sympaťák. Když to všechno shrneme, mohlo to být lepší, mělo to být lepší, ale 2-3 hvězdy si to zaslouží... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem určitě malinko více humoru, protože Frank Coraci se občas blejskne nějakou solidní komedoškou. Například Click. Bohužel vsadil u svých posledních dvou filmů na Kevina Jamese, kterého zrovna nějak nemusím. K tomuhle filmu mě dokopalo až solidní hodnocení. Bohužel dostal jsem jen další šablonku, která alespoň potěší hezky natočeným finálním matchem. PS: Ty zpívající děcka v aréně jsou na mě přílíš. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Hlavní herec Kevin James kvůli filmu absolvoval trénink chvatů a pohybů s legendou UFC Randym Couturem. (The Viper)
  • Název filmu je odvozen ze skladby "Boom" od skupiny P.O.D., kterou si vybral Scott (Kevin James), aby mu hrála při nástupu do ringu. (Ptaky)
  • Kevin James se začal fyzicky připravovat na svou roli již 14 měsíců před zahájením natáčení. Během přípravy pak zhubl okolo 35 kg. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama