Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem se zasmál. Zbytek nestojí za řeč. Film je neuvěřitelně tuctový. Na počátku je drsný učitel, který vyměkne hudbou místního sboru a vydá se zrealizovat nezrealizovatelné. Tohle se děje pouze v amerických filmech. Samozřejmě nechybí nějaká romantická vsuvka. Brzy filmu dojde dech a člověk si bude přát, aby co nejrychleji skončil. 1* ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Najväčším plusom celého filmu bolo to, že sa človek pri tom v podstate nenudil a stále sa niečo dialo. Dokonca aj množstvo scénok a hlášok dosiahlo svoj efekt a občas som sa dobre na tom pobavil. Avšak ten predvídateľný dej a silný 100-percentný happyend, to bolo už na mňa naozaj moc. Každopádne, Coraci má dobré komédie, ktoré zaujmú a pobavia. Naozaj je pre produkciu Happy Madison jedinečným prínosom, a v tomto mu môže konkurovať jedine tak Peter Segal. No a prvotne som sa obával, či Kevin James bol tým pravým pre túto rolu, napokon musím skonštatovať, že veľmi ma prekvapil a zahral to naozaj s veľkým odhodlaním. Nebyť toľkých klišé, tak by to bolo aj na 4*. ()

Reklama

Samuel7 

všechny recenze uživatele

Nudný film plný klišé, kde opět naprostý outsider zázrakem porazí nepřekonatelného protivníka, navíc již ve stavu, kdy se sotva drží na nohou a motá se mu hlava. Nic z toho mu však nemůže zabránit, aby takřka nedotčeného soupeře vyřídil během několika ran, kdežto on sám jich ustojí 10x tolik. Holt další tupá komedie, kde spíše než o vtipné chvilky není nouze o ty trapné či nechutné. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Milá a absolutně nanáročná komedie o profesorovi, který se snaží zachránit jinému profesorovi hudební kroužek a začně proto se věnovat ultimátním zápasům. Jelikož nejsem úplně vzdálen světu UFC, tak proto se mi tento snímek líbil asi o malinko více. Ale je pravda, že kdyb Kevin James dostával ve skutečnosti, tak jako zde, tak by nevydržel stát ani minutu!!! Pokud se přes toto přenese, zjistíte, že ikdyž jsou ty zapásy jsou jen na oko, tak kupodivu to nevypavá tak zle, jak by mohlo a toho si docela cením :) Máme tady také Salmu Hayek, mojí oblíbenkyni, ale bohužel její role je neskutečně tuctová a cudná :) Ale potěšilo mě cameo Joea Rogana, ten chlap je prostě sympaťák. Když to všechno shrneme, mohlo to být lepší, mělo to být lepší, ale 2-3 hvězdy si to zaslouží... ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Pohodový filmík o tom, že škole došli peníze a má být propuštěn učitel hudby. To ale nechce dovolit profesor Kevin James, který se rozhodne zachránit učitele hudby a sehnat peníze tím, že bude zápasit. Mě se to líbilo, příběh byl dobrý, srandovní momenty tam také byly, k tomu nádherná Salma Hayek. A Kevin James potvrdil, že dokáže sám utáhnout celý film, navíc musím před ním smeknout za to, že se dokázal dostat do tak skvělé formy v jeho věku. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Roli Nika si pak zahrála jedna z největších hvězd MMA Bas Rutten. V malých rolích se pak objevují i známé tváře UFC zápasníků. Bojovník se zelenými vlasy je bývalý zápasník střední váhy Jason "Mayhem" Miller, dále jsou k vidění například bývalá "dvojka" střední váhy Chael Sonnen, Bruce Buffer, Mark Munoz, Chael Sonnen nebo Krzysztof Soszynski. U jednoho zápasu se pak mezi diváky objeví i komentátor UFC Joe Rogen a legenda MMA Wanderlei Silva. (MeanWhile)
  • Ve scéně u Erika (Gary Valentine) doma se jeho syn zeptá, zda-li se může dívat na pořad o automobilových honičkách. Když Erik poté program přepne, v televizi se mihne část automobilové honičky z filmu Mizerové II (2003). (Guilemot)
  • Hlavní herec Kevin James kvůli filmu absolvoval trénink chvatů a pohybů s legendou UFC Randym Couturem. (The Viper)

Reklama

Reklama