Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

Chen 

všechny recenze uživatele

Světe div se, ono to není o nic méně (po stránce choreografie a nasnímání) než standardní sportovní film. A stejně tak, jako většina sportovních filmů se nevyhýbá klišé. Jenže tady je navíc slušná dávka humoru. A pokud se zamyslíte, najdete hromadu sportovních dramat, které jsou stejně neobjevné, ale berou se navíc hrozně vážně (a přesto jsou některá opěvovaná). Z mého pohledu funguje Profesor v ringu v obou rovinách - komediální i sportovní (Kevin James v ringu válí). A ta trocha patosu v závěru? To se prostě dalo čekat. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Kamarád mi to doporučil jako parádní komedii. No, není to ani parádní, ani komedie. Spíš takový prázdný film, u kterého se člověk čas od času usměje a jinak kouká na pohybující se obrázky. Naštěstí to nebyla nuda, protože v tom případě bych musel s hodnocením mnohem níž. Jednou podívat a zapomenout. 50% ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Asi od deváté minuty bude i tuplovanému polodebilovi jasné, že ten tlouštík zápas svýho života vyhraje a konečně dá obstarožní Salmě toho francouzáka. Pak už jen tupě konzumuje mainstreamovou blbinu, která vrcholí účastí těch harantů na UFC ve Vegas. Ale to se dalo čekat, že to nebude film o mui thai ani o záchraně nějakého dětského hudebního kroužku a ani příběh o lásce obstarožních učitelů ze základky. Jen další mišmaš, aby to bylo pro všechny. Výsledek? Pár vtipných momentů dobrý film nedělá. NUDA. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa môže naozaj stáť len v rozprávke, alebo v bláznivom filme. Nepochybne zrodenie šampióna z "obrovského maca", bolo bláznivé ako jazda dole kopcom v nákupnom košíku. Navlečenie Kevina Jamesa do boxeriek pôsobilo odvážne, keď odhalilo jeho objemný, menej príťažlivý hrudník, ktorý v niektorých momentoch pripomínal skôr boxerské vrece. Okrem jeho nepodarených a inkasovaných úderov, humorne vyznela celá jeho postava nezlomného učiteľa, ktorý sbodičkoval automat na pochutiny a s úlovkom sa bratsky podelil a taktiež "výborne" skóroval do basketbalového koša. Kontrast jeho postavy a športového sveta bol podaný ozaj humorne a jeho veľké srdce zachrániť študentov to u mňa vypumpovalo na 60%. ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Vezměte námět z prvního Rockyho a Warriora. Smíchejte to dohromady a dochuťte nenáročnou komedií. Výsledek bude vypadat nějak takhle. Pěkná oddychovka která má silný i trošku slabší momenty. Ale s hlavními hrdiny budete jejich příběh prožívat. Především ale neočekávejte nějaký hluboký poselství. Jedná se především o oddychovou komedii. Učitel biologie se rozhodne pomoci kolegovi sehnat finance aby mohl dál učit hudebku. Situace si vyžádá že začne zápasit v MMA. Nemá absolutně žádné ambice na vítězství. Ví že nemá šanci vyhrát. Nebo má ? ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo od 28. března 2011 do 25. května 2011 ve městech Boston, Lowell a Quincy. (Ptaky)
  • Hlavní herec Kevin James kvůli filmu absolvoval trénink chvatů a pohybů s legendou UFC Randym Couturem. (The Viper)
  • Sebastiaan "Bas" Rutten, představitel Nika, byl skutečným zápasníkem MMA. Absolvoval celkem 22 zápasů, ve kterých zůstal neporažen s bilancí 21 výher a 1 remíza. Mimo jiné je známý i z instruktážních videí sebeobrany. (Ptaky)

Reklama

Reklama