Reklama

Reklama

Recenze (6)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ať chci nebo nechci, musím trochu krotit zdejší nadšení :-) Po prvním díle, který mi přišel přinejlepším průměrný, jsem se rozhodl vynechat hůře hodnocenou dvojku a vrhnout se rovnou na vychvalované zakončení trilogie. A úplně nadšený tedy opět bohužel nejsem. Nejdříve negativa: Kuntilanak je naprosto neumělecky natočený brakový film s příšernými herci a slabým scénářem. Asi úplně nejvíc mě na tom štvaly neskutečně jalový postavy ( - "kua kua, jde po mně duch!" - "dej mi pokoj, spim, to byl jen sen!" - "sen? no okej, tak teda nic."). Ale pak je tu i slušná řádka pozitivních věcí, v čele s krásným prostředím džungle (úplně jsem dostal chuť na nějaký 70s kanibalský film), děsivými duchy a závěrečnou cca dvacetiminutovkou, která odpovídá tomu, co si představuju pod nálepkou "exotický pure horror". 7/10 ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Excelentné zakončenie skvelej hororovej trilógie. Partia mladých sa vydá do džungle, aby našla svojich priateľov, ktorí sú už dva dni nezvestní. Po ceste stretávajú Samanthu, ktorá sa snaží nájsť svoju babku, aby jej pomohla zbaviť sa kliatby. Samozrejme to nebude také jednoduché, lebo démon Kuntilanak číha na každom kroku. Hlavní hrdinovia si toho budú musieť vytrpieť dosť, dostanú sa do hmly, jaskyne, opustenej osady a jeden po druhom miznú. Veľmi pekné prostredie a tradične výborné spracovanie ducha sú najväčšími kladmi hororu, ktorý v závere brilantne vyvrcholí. Je to približne na takej istej úrovni ako atmosferická jednotka - čiže skvelé. Ľakačiek je dosť a príbeh stále zaujímavý a neopozeraný, takže ak natočia štvorku, budem len rád. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Maximálně za tři hvězdy, a to hlavně kvůli povedenýmu závěru, kde se to začne hemžit spoustou přízraků a konečně se dostaví i dávka poctivýho napětí. Jinak je třetí Kuntilanak pořád slabou kašičkou, ačkoliv se častými lekačkami vehementně snaží o opak. Jo a další důkaz toho, že pořád nedokážu překousnout ten hnusný, třesoucí se digitál. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Jak se říká, že pokračování vyvedených prvních dílů filmové série jde od desíti k pěti, u tohoto zakončení nejlepší hororové indonéské trilogie to rozhodně neplatí, snad také díky stálému režisérovi, scénáristovi i hlavní hrdince. Už jen volba prostředí v džungli byla sázka na jistotu. No je snad něco hroznějšího než když Vás v temné džungli honí přízraky a Vaši přátelé mizí jeden po druhém? V půlce po vlezu do jeskyní to nabralo ty správné duchařské obrátky, které se udržely až do konce. Už jen z traileru by se člověk bál, ale samotný film má mnohokrát silnější účinek, budování atmosféry je zde z celé trilogie nejlepší, duchové jsou patřičně strašidelní ve vedení s odpornou babkou a s úplným zakončením jsem taky spokojen. 90% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl serie sice nedávám plné hodnocení ale párkrát jsem měl nutkání ho dát. Atmosféra a celá krajina kde se film vyskytuje je fakt parádní a člověka mrazí od samotného začátku a duch s zářícíma očima je bez chyby a dokáže postrašit, to samé konec filmu se starou bábou, ta byla neobyčejně odporná. Film sice není nikterak kvalitně natočen ale jako završení trilogie to je paráda. Herci nejsou nic extra což by nevadilo ale co mi strašně vadilo byly ty oduševnělé dialogy které nikam nevedly a byly strašný, ty kecy proboha!!! Každopádně doporučuji zkouknout celou trilogii najednou. ()

RISOvonVODKA 

všechny recenze uživatele

Ak sa Vám nejakým zázrakom toto podarené zakončenie trilógie podarí vyhrabať, určite neotáľajte a smelo naň. Povedal by som, že film nie je taký dobrý ako prvá česť, keďže je natočený trochu iným štýlom. Kuntilanak 3 nás zavedie do džungle, na miesto, ktoré hraničí so svetom živých a mŕtvych. Musím povedať, že v určitých momentoch reakcie postáv pôsobia až stupídne, čo ale na druhej strane mohol byť zámer režiséra, ktorý sa len snažil zakomponovať humorné situácie. Žiaľ neúspešne. Julie Estelle, hlavná hrdinka všetkých troch dielov, sa našťastie vrátila, a teda je sa načo pozerať aj mimo hororových scén. Práve ona ma totiž priviedla k ďalšiemu filmu, keďže som sa rozhodol, že zhliadnem jej celú kinematografiu. (Vďaka J*A*S*M) ()

Reklama

Reklama