Reklama

Reklama

Útok na věžák

  • Velká Británie Attack the Block (více)
Trailer 1

VOD (1)

Producenti filmu Soumrak mrtvých uvádějí Útok na věžák, strhující, zábavné a strašidelné akční dobrodružství, ve kterém se pouliční gang mladistvých utká s invazí brutálních monster z vesmíru. Londýnské sídliště se tu mění na sci-fi bitevní pole, byty pro lidi s nízkým příjmem se stávají pevností v obležení a z bandy výrostků jsou nezastavitelní hrdinové. Centrum města se utká s vesmírem a bude to bomba. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (501)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem s tímhle béčkem "bojoval". Ve filmu nebyl žádný klaďas - banda dětských chuligánů, co přepadá kolemjdoucí, pár vyhulenců, černá tlama co pěstuje trávu, nebo tlupa vesmírných "goril" se svítícími zuby ve stylu Trona, které překladatel označil jako "šediváky", což mi pilo celou dobu krev; a navíc ta příšerná uhekaná hudba! Nemůže se mi líbit film, když mi je mi putna, že vesmírné monstrum někoho zabije nebo že nevidím nějaký posun v ději. Až když se přepadená sestřička spráhla s partou, tak cca od půlky to bylo koukatelné - zdrhání před monstry v baráku. # Za zmínku ještě stojí jedna lekačka a hláška: "Je to černý. Černý jako noc. Je to černější než bratranec Femi." # příběh 5 | hudba 4 | humor 1 | akce 6 | napětí 5 | pustil bych si znovu 4 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší než Skyline anebo Světová invaze. Útok na věžák mě trošku připomněl atmosféru Critters. Jenže ty jsem poprvé viděl když mi bylo 12, kdežto při Attack the Block je ze mě dospělý jedinec. S kolonkou komedie bych rozhodně šetřil, nezasmál jsem se ani jednou. Nebylo prostě čemu. Monstra vypadaly šlušně, hlavní hrdinové přes počáteční rozpaky ve mě vzbudili sympatie. Takže abych to shrnul. I za malé peníze se dá pořídit docela slušný ranec podívané. Nick Frost o ničem, takže jestli na tohle někdo chce kouknout jen kvůli němu, ať tak nečiní. 52% ()

Reklama

jonyyy 

všechny recenze uživatele

MIluju hororové komedie u Attack the Block jsme se s bráchou smáli celou dobu - parádní hlášky, charaktery a situace. Ti mladí kluci to hráli taky skvěle a ostřílený komik Nick Frost to svou rolí už jenom podtrhl. Ze začátku jsem nevěděl, co si mám myslet o těch emzácích, připadali mi malinko jednoduší a odbytí, ale s průběhem jsem si ně zvykl a nakonec je považuju za další plus. Velmi příjemné překvapení, na to že jsem před pár dny ani netušil, že něco takového exituje. 80% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TOHLE NEMÁ CO DĚLAT S GANGAMA. NEBO DROGAMA, NEBO RAPEM. NEBO NÁSILÍM VE HRÁCH. - TOHLE JE NEJHORŠÍ NOC MÉHO ŽIVOTA“....... /// Když už se emzáci nemohli dívat na ten bordel, kterej v Londýně dělaj (ti jejich) nepřizpůsobivý, pošlou tam křížence opice s rybou. To ovšem místní mládež nemůže překvapit. Leda že by...... VESMÍRNÍ GREMLINS se svítícím chrupem, plno akce s výbuchy petard, prskavek a světlic, běhání teenegerů. Fajnově zvládnutá jednohubka, po který ve mě zůstává mentální prázdno (možná za to ten film nemůže). Dneska už čekám od života víc....... ...byla neděle 7.8.2011... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Neustále vzhlížím k nebesům a čekám na svoji dívku. (Bude vypadat jako opice, smrdět jako ryba a budu ji říkat Máňa.) 2.) Zjistím pravej důvod vzniku Londýnskejch nepokojů. 3.) Chcu si ,,zabékat“. 4.) Thx za titule ,,pedroo“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: StudioCanal // Tak takto vtipné a vulgárne hlášky ako sú práve v Attack the Block som už veľmi dávno nepočul. Banda faganov killujúca gorilopsov z vesmíru ktorý chcú pretiahnuť samičku svojho druhu je nápad naozaj kreatívny, no ale že by ma to špeciálne zaujalo tak to ani nie. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

Související novinky

Útok na věžák se oficiálně dočká dvojky

Útok na věžák se oficiálně dočká dvojky

19.05.2021

Před deseti lety přišel britský režisér a scenárista Joe Cornish s žánrovým mixem o gangu mladistvých delikventů, který musí čelit invazi brutálních monster z vesmíru v prostředí londýnského sídliště… (více)

Jak vznikla britská tajná služba?

Jak vznikla britská tajná služba?

29.03.2014

Špiónů není nikdy dost. Prakticky v každém druhém blockbusteru se představí někdo od CIA nebo FBI, nejslavnější filmový ostrostřelec má ale domov jinde. James Bond je (samozřejmě fiktivním) agentem… (více)

Černošské kladivo na Hitlera

Černošské kladivo na Hitlera

16.03.2014

Když se před třemi lety objevil v hlavní roli malé britské sci-fi Útok na věžák, nikdo ho neznal. Za svou roli byl nominován na několik britských ocenění pro hereckého nováčka roku, od té doby se… (více)

Hledá se režisér pro Star Trek 3

Hledá se režisér pro Star Trek 3

04.11.2013

A vypadá to, že studio Paramount a produkční společnost Skydance mají favorita. Ještě nedávno padala jména typu Jon M. Chu a Rupert Wyatt. První se ale zřejmě vrhne na G.I. Joe 3 a druhý, ačkoli zněl… (více)

Reklama

Reklama