Reklama

Reklama

O tom vás přesvědčí tři drsné „černočerné" minipříběhy s extrémně vtipnými momenty, které mají jedno společné: začaly v zastavárně jednoho malého města... Richard (Matt Dillon) zde při průjezdu městem nalézá snubní prsten patřící jeho ženě, který před lety záhadně zmizela. Pátrání po ní a jejím únosci jej zavede do nejtemnějších koutů města, kde se musí vypořádat s feťáky, kteří zpackali přepadení místního drogového bosse, imitátorem Elvise a celou řadu dalších originálních postav. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mezi provinčními gaunery se obvykle necítím nijak zvlášť dobře, ale tentokrát mi s nimi bylo fajn. Patrně proto, že se hláškami ani bizarními situacemi nešetřilo a to mám rád. Kromě toho se mi dostalo poučení z chyb účinkujících, takže dealera přepadnu s lépe nabitým lukem, manželku sesadím z pozice úchylákova sexuálního lídra mnohem opatrněji, při trapné imitaci Elvise si dobře rozmyslím, kde si nechám zarovnat kotlety a nebudu prodávat trpaslíkům baseballové pálky. Navíc by mě určitě bavilo balit nahé krásky do amerických vlajek, ale každou neděli kvůli tomu v kostele zpívat Halulujá určitě nebudu. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

V obsahu stojí " s extrémně vtipnými momenty" . Připomíná mi to americký komedie " nejlepší komedie všech dob" podle časopisu Otylý dívák apod. Tak jsem si to s velkým sebezapřením pustil, aniž bych viděl trailer a byl jsem docela příjemně překvapenej, kolik mých oblíbenců v tom hraje. No a v neposlední řadě tím, že to sice nebylo extrémně vtipný, ale spíš jen občas mile vtipný. Zběsilá fetka Paul, US Begbie, nebo Frodo The Úchyl a mumiolog Elvis Fraser utvořili nápaditej propletenec třech příběhů, kterej dokázal udržet moji pozornost až do konce, aniž by nudil. Bavilo mě to tak na slabší čtyři. P.S: Poslední film v mým životě, kterej jsem si pustil dabovanej. Vypadá to, že začíná znovu éra, kdy na VHS daboval všechno ten stejnej týpek. Tady dostal prostor pro úvodní slovo a tři nebo čtyři rozdílný postavy, což mě nehorázně sere. Protože jeho hlas je mi neuvěřitelně nepříjemnej. Kdybych věděl jak se jmenuje, okamžitě letí do TOP 5 mýho hatelistu. Český dabing jde nenávratně do prdele. Howg. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Odcházím! A víš proč? Protože mám pičku!" Ani se mi nechce věřit, že tohle točili Amíci, páč černý humor, co z toho stříká, bych si tipnul na Anglány (a v jistých chvílích na Australany). Půlka filmu je na tripu, pak přijde romance, do toho vstoupí Ďábel, smrt, armáda nahých ženských ,,zombie" a celé to vrcholí slaďákem od Elvise s neplánovaným ohňostrojem v pozadí. Normální postavy aby člověk pohledal. A výslech Froda je doprovázen slušivým gore. Poprvé jsem vyprsknul, když zhulenci začali válcovat psí hřbitov, to se prostě nedalo. ,,Schwarzenegger je z Australie!" ,,Ne, je z Austrie." ,,To je skoro to samý." ()

Mr. Lobo 

všechny recenze uživatele

Postupně to klesá. První povídka je skvělá - nádherné situace a hlášky ("Když bych seděl v restauraci a okolo mě deset židů, ani bych to nepoznal!"), navíc mě hodně překvapil Paul Walker -, druhá s Dilonem je hodně ujetá a taky dobrá, ale třetí, s Frazerem, je naprosto pitomá. Hlavně nechápu, proč je ze všech nejdelší a ještě se prolíná celým příběhem (jasně, i ta má světlé chvilky, např. když se pokouší platit za kafe a chybí mu 8 centů), stejně jako nepochopím am. obsesi Elvisem. Třetí povídku bych klidně o polovinu zkrátil a spíš bych upřednostnil větší prostor pro pawn shop a dva starší pány v podání D'Onofria a McBridea, kteří, trošku rozvinutější, by nemuseli mít daleko k dobré situační komedii. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Kramerovo Pulpl Fiction z buranova. Zábavná, divná a naprosto ulítlá blbina s fajn hereckým obsazením, která vás ve svých prvních dvou epizodkách zaručeně pobaví a nejspíš i hodně příjemně překvapí (příběh Matt Dillona naprosto vládne). Škoda, že závěrečná pasáž s tlustým Brendanem Fraserem je vlastně dost o ničem a diváka spíše nudí. Místy to navíc na mě bylo možná až příliš divný, ale i tak hodně příjemné vidlácké překvapení. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o jeden z posledních dokončených filmů tragicky zesnulého herce Paula Walkera, který tragicky zemřel 30. 11. 2013, tedy asi půl roku po premiéře filmu. (x_silver)
  • Při rozhovoru Vernona (Lukas Haas) s postavou The Man (Thomas Jane) poté, co byl sražen Randyho (Kevin Rankin) autem, The Man kouří cigaretu. Ovšem v detailním záběru nemá cigaretu v puse, protože ji drží v ruce, ale hned v dalším záběru ji má zase opět v puse. (Timak)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje krátka scéna. (zanvalzans)

Reklama

Reklama